16.5 C
Lviv
04.05.2024
Новороздільська ОТГ

Щирі співчуття мамі полеглого Героя

Колектив ПрАТ “Новороздільський ГХП “Сірка” приносить глибокі співчуття головному бухгалтеру ТзОВ “Флора-Вест” Іванні Іванівні КРАСІВСЬКІЙ з приводу непоправної втрати – смерті сина ІВАНА, мужнього воїна-захисника, Героя!

36-річний Герой, житель смт. Розділ Іван Миронович КРАСІВСЬКИЙ загинув в Бахмутському районі Донецької області, захищаючи Україну!

Яке велике випробування для мами відправляти свого сина на війну! Як завмирає ніжне материнське серце, коли її дитина в небезпеці… Яких глибин болю зазнає, отримуючи “похоронку” на свою кровинку…..

Але саме материнська любов і віра надихає сьогодні мільйони українців на героїчну боротьбу. Велика любов до матері, яка дала тобі життя, вселяє силу і прагнення перемогти.

Розділяємо з Вами біль непоправної втрати і схиляємо голови перед Вами, Іванно Іванівно, і усіма українськими матерями, молитви яких захищають Україну, кожного воїна, кожну сім’ю і дитину. Глибока подяка матерям, які виростили та викохали відважних захисників України, відповідальних воїнів та мужніх Героїв!

Витримки та сили вам, мамо!

Схожі повідомлення

Пластуни вшанували пам”ять Романа Шухевича та полеглих за волю України Героїв

admin3

Знаменитого новороздільського футболіста Івана Пакоша, який понад рік тому помер в Італії, сьогодні з почестями провели у останню путь на міський цвинтар

admin3

Центральна площа: працівники філії «Новороздільські електричні мережі» ТОВ «Нафтогаз Тепло» демонтують старі електроопори і встановлюють нові

admin3

Різдвяне диво – стараннями професійних новороздільських медиків

admin2

До уваги мешканців м. Новий Розділ та с. Берездівці! Внаслідок аварії в 01.00 год. припинено постачання води орієнтовно до 15.00 год. 19.0323.

admin3

БІОКУРС проводить усі тести, які стосуються COVID-19, та надає послуги із здачі ПЛР-тестів: і тим, хто прибуває в Україну, і тим, хто планує поїздку за кордон

admin3

Залишити коментар