16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

ФК “Новий Розділ” переміг на виїзді ФК “Старий Самбір” – 1:0 .Достойне завершення першого кола. Так тримати!

Такий потужний поступ нашої команди у обласному футбольному чемпіонаті просто “рве дах” від радості чисельним новороздільським прихильникам ФК “Новий Розділ”. Звісно, тішить кількаматчева переможна серія нашої молодої команди, але водночас слід віддати належне обраному ще минулого року тренерським штабом на чолі з головним тренером Андрієм Гарапцьом курсу на поєднання раціонально – якісної схеми гри новороздільців із творчою складовою у поєдинках із візаві будь – якого рівня. Власне, у такому стилі наша команда сьогодні здобула перемогу над ФК “Старий Самбір” (у першому таймі відзначився Руслан Олексюк).

Пригадується, що у одному з коментарів для “ВР” пан Андрій зазначив, що для нього важливо, щоб команда чітко дотримувалась наміченої перед матчами тренерської установки, але так само важливо, аби при цьому гравці демонтстрували не тільки результативну гру, а й грали ефектно і ефективно. Тобто красиво.

Відрадно, що у цьому футбольному сезоні це кредо головного тренера наочно втілюється вмотивованими гравцями від матчу до матчу. А тому вітаємо нашу команду не тільки із гарним підсумковим результатом за підсумками першого кола, а й, безумовно, гарною, видовищною грою, технічною і тактичною майстерністю футболістів. Так тримати!

Іван БАСАРАБ

Фото Олени МОТИЧАК

Схожі повідомлення

ПІДСУМКИ 2021-го спортивного року Новороздільської громади

admin2

За тиждень від ускладнень коронавірусу померло 16 мешканців Львівщини

admin2

Новий Розділ – на роботу запрошують розкрійників і швачок

admin2

Андрій КОПИЧИН (псевдо «Марадона»), командир 8-го окремого батальйону «Аратта» УДА імені Андрія Гергерта: «Наразі працюємо у місті та на  Львівщині у  трьох важливих аспектах…»

admin3

Чия згуба?

admin2

На пам’ять про Героїв – дітям наших захисників

admin2

Залишити коментар