16.5 C
Lviv
17.05.2024
Львівщина

Зачинені укриття – поліцейські Львівщини відкрили два кримінальні провадження

Сьогодні, 6 липня, під час нічного обстрілу до поліції надійшла інформація про щонайменше 10 зачинених укриттів у місті Львові.

Як повідомлялося раніше ➡️( http://surl.li/ivccy ), за цим фактом правоохоронці відразу відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до двох років або позбавлення волі на той самий строк.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції України у Львівській області.

Крім того, відкрито ще одне кримінальне провадження за ч.1 ст.367 (Службова недбалість) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Тривають досудові розслідування. Поліцейські встановлюють особи відповідальних за надання доступу до укриттів, а також за утримання та належний їх стан.

Поліцейські Львівщини вкотре завертаються до громадян: в разі, якщо відсутній доступ до захисних споруд цивільного захисту під час сигналу «Повітряна тривога», негайно повідомляйте до поліції на оперативну лінію 102.

Схожі повідомлення

У Львові правоохоронці припинили діяльність організованої злочинної групи «квартирних аферистів», які заволоділи 5-а об’єктами нерухомості

admin3

Поліцейські затримали депутатів однієї з місцевих рад на Львівщині за підозрою у одержанні хабара

admin3

У Меморіалі Юста – 2024 ФК “Новий Розділ” виступатиме у Групі – І. Докладно про особливості турніру

admin3

У Львові судитимуть організаторку та учасників злочинної групи, які на території двох областей виробляли та збували фальсифіковані миючі засоби

admin3

Чому Україна пропустила армію РФ з Криму в лютому 2022 року

admin3

Максим Козицький взяв участь у Конгресових слуханнях щодо Законопроєкту «Про місцеві державні адміністрації». Ключове з його виступу: ” Уже 3,5 роки в Україні обговорюють цей законопроєкт. І чим довше ми це робимо, тим більшим є нівелювання органів державної влади на місцях”

admin3

Залишити коментар