16.5 C
Lviv
02.05.2024
Новороздільська ОТГ

У Новому Роздолі замінять 60 метрів аварійної ділянки трубопроводу

Роботи з підготовки Новороздільської ТЕЦ та теплових мереж тривають. Завдання – максимально якісно та вчасно підготувати обладнання ТЕЦ та теплових мереж до опалювального сезону. Усі роботи відбуваються згідно з графіком, інформує “Нафтогаз Тепло”

Планові роботи на мережах тривають в районі теплових камер ТК 48 та 51. Працівники розповідають, що саме ця ділянка теплотраси взимку завдає чимало клопотів, тут постійно траплялися аварії. Тому заміна є вчасною та сприятиме безаварійності під час опалювального сезону. Особливість роботи у тому, що труби прокладено на глибині 5-6 метрів.

«Ми замінимо 60 метрів труб теплопостачання та гарячого водопостачання. Діаметр труб 159 та 57 мм. Заміна частини аварійних мереж значно покращить постачання тепла та гарячої води до шести будинків на вулицях С. Бандери 3, 3а, 3б та О. Довженка 8, 10, 12. Складність роботи полягає у тому, що в охоронній зоні над тепловими мережами прокладено кабелі зв’язку. Втім, наші працівники мають досвід таких робіт, тому проблем не буде»,- розповів Олег Николин, начальник цеху теплових мереж Новороздільської ТЕЦ.

Схожі повідомлення

Дорогі жінки, любі наші матері!

admin3

Благодійний концерт “Борцям за волю”

admin2

Молодь знімає документальний фільм про Новий Розділ

admin2

Трагічна втрата перед Великоднем

admin2

Олег ОНУФРИК: післяслово…..

admin2

У цьому сезоні в чемпіонаті області братиме участь юнацький колектив ФК “Новий Розділ”. Відсьогодні – відновлення тренувань

admin3

Залишити коментар