16.5 C
Lviv
02.05.2024
Україна

Курс Ruby on Rails для початківців від IT-школи A-Level

IT-розробка стає все більш привабливою для початківців в Україні та по всьому світу. За даними статистики за 2022 рік: Україна є однією з лідерів в Європі за кількістю програмістів, що спеціалізуються на розробці програмного забезпечення.

Серед мов програмування, які набирають популярності серед початківців, особливе місце займає навчання Ruby on Rails. Цей напрям поєднує просту та зрозумілу мову програмування Ruby та зручний фреймворк RoR.

Переваги курсу Руби он Рейлс для початківців:

  1. Синтаксис Ruby простий та легкий для розуміння — тому курс Ruby має низький поріг входження;
  2. Велика кількість відкритих ресурсів та документації;
  3. Мова Ruby забезпечує широкі можливості для розробки веб-додатків;
  4. Також ця мова має безліч різноманітних  фреймворків, які допомагають зробити розробку програмного забезпечення більш ефективною та швидкою. Одним з найкращих фреймворків є Ruby on Rails, який ми будемо вивчати на курсі в A-Level;
  5. Напрям Ruby є затребуваним в багатьох галузях, включаючи веб-розробку, розробку ігор та мобільних додатків.

Це лише мала частина переваг навчання Ruby on Rails для початківців. Щоб дізнатися більше розгорнутої та корисної для себе інформації, звертайтеся до наших менеджерів. 

Переваги курсу Ruby онлайн в A-Level

Курс Ruby on Rails в A-Level є ідеальним варіантом для початківців, які бажають навчитися створювати веб-додатки та сайти.

  • Однією з головних переваг цього курсу є те, що він орієнтований на практику. У процесі навчання Ruby on Rails ви зможете одразу ж застосовувати отримані знання, створюючи власні проєкти; здавати модулі та спілкуватися з практикуючими фахівцями. 
  • Крім того, курс містить багато домашніх завдань з регулярним фідбеком від викладачів, щоб ви могли “набити перші шишки” ще під час навчання на курсі Ruby.
  • Курс Ruby on Rails дає змогу працювати з сучасними технологіями та інструментами, які використовуються в розробці веб-додатків. Наприклад, ви будете опановувати такі інструменти, як Git, Heroku, PostgreSQL, Bootstrap тощо.

Гарантія працевлаштування в A-Level

Кожен успішний випускник курсу Руби он Рейлс отримає гарантоване працевлаштування в одну з IT-компаній України. Рекрутинговий відділ школи допомагає на всіх етапах: пошук вакансій, складання резюме, проходження співбесід, адаптація на новому місці роботи. До того ж, ще під час навчання Ruby on Rails ви отримаєте додаткові заняття зі складання грамотного резюме та конкурентоспроможній поведінці на співбесідах різної складності. 

Відразу після A-Level ви почнете власний кар’єрний шлях у новій професії. Тож зробіть перший крок — залишайте заявку на сайті!

Схожі повідомлення

Ольга Харлан не потисла руку росіянці після матчу на ЧС з фехтування. Та подала протест, але марно, – українка йде у наступний раунд!

admin3

Мама Пташки з “Азовсталі” про оприлюднене Росією відео: “Я пишаюсь своєю донечкою, вона не здається”

admin3

Мототехніка для ефективного та мобільного пересування

admin

В Дії з’явилася нова послуга – обмін та відновлення посвідчення водія

admin3

У нас не має бути невідомих солдатів

admin3

Вагомий успіх 80-річного Геннадія Печенюка: у Кубку України та «Турі братів Стародубів» серед ветеранів та аматорів велоспорту він завоював перше, два других та третє місце!

admin3

Залишити коментар