16.5 C
Lviv
19.04.2024
Новороздільська ОТГ

Меморандум про співпрацю підписано: Новий Розділ – Хомутов

Учора, 3 квітня, презентували співпрацю між чеським містом Хомутов та політехнічним коледжем Нового Роздолу – а сьогодні , 4 квітня, підписано Меморандум про співпрацю.

Делегація із м. Хомутов Чеської республіки в складі заступника міського голови Мілан Мерц, директорки навчальних закладів ESOZ Lenka Damianovova, cпеціалістки ESOZ з міжнародних освітніх проектів Вlanka Нvozdikova, генерального директора компанії STRIX Chomutov Душан Дуфка відвідала Новий Розділ.

В рамках візиту підписано меморандум про співпрацю між Новороздільський Політехнічний Фаховий Коледж та навчальним закладом м.Хомутова ESOZ. Така співпраця дасть можливість студентам коледжу проходити стажування та поглиблювати свої знання в сфері енергетики в чеському навчальному закладі, а також обом навчальним закладам спільно реалізовувати проекти.

Обговорювали також створення можливості навчання та сертифікації працівників, зокрема енергетиків, роботі на висоті. Чеська сторона має такі можливості.

Розвиватимемо співпрацю і у інших сферах життя наших громад.

Цікава деталь, яку з’ясували в ході знайомства – хоч це не притаманно для Чехії загалом, в м.Хомутов одним з найпопулярніших видів спорту, яким займаються діти, є флорбол!

“Дякую гостям та Чеській республіці за підтримку України у цей складний для нас час. Дякую Олег Дуда за активну допомогу та організацію візиту”, – прокоментувала подію міський голова Ярина Яценко.

Схожі повідомлення

Анастасія ПРИХОДЬКО. Післясмак

admin3

Сьогодні вранці у міському декоративному озері виявлено тіло потопельниці

admin3

Як і чим добратися до сіл Миколаївської ОТГ

admin2

«Rozdillya Cup»: справжнє свято футболу вдалось!

admin3

Про графік вимкнення електропостачання у населених пунктах НГ, які обслуговує “Львівобленерго”

admin3

У п”ятницю, 24 лютого, о 17.00 год. – Хресна Дорога за український народ

admin3

Залишити коментар