16.5 C
Lviv
03.05.2024
Україна

Твоя лють – твоя зброя: триває набір до нового підрозділу поліції “Лють”

Від початку набору до лав новоствореного воєнізованого підрозділу нового взірця – оперативно-штурмової бригади Національної поліції України «Лють», долучились близько 200 працівників поліції та добровольців – мешканців Львова та області.

Як йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції України у Львівській області, підрозділ створений для спільної боротьби за незалежність нашої держави та визволення всіх наших територій в міжнародно визнаних кордонах та працюватиме в тісній співпраці з підрозділами Збройних сил України, Головного управління розвідки Міністерства оборони України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України та інших.

Основні завдання, які виконуватимуть бійці бригади: відсіч та стримування збройної агресії росії, проведення стабілізаційних та пошуково-фільтраційних заходів, проведення аеророзвідки та вогневого ураження противника на окупованій території, виявлення позицій ворога, а також ліквідація наслідків збройного конфлікту або надзвичайної ситуації.

«Підрозділ формується виключно з добровольців, які отримуватимуть заробітну плату у розмірі від 25 тисяч гривень, щомісячну грошову винагороду до 30 тисяч гривень та щомісячну грошову винагороду у розмірі 100 тисяч гривень під час службових відряджень, а також великий пакет соціального забезпечення, пільговий лізинг на житло, можливість навчатись та перспективу кар’єрного зростання. Для всіх бійців зберігаються пільги, які є для військовослужбовців та поліцейських, а після завершення бойових дій кожен зможе залишитися працювати в поліції», – розповів начальник Управління кадрового забезпечення поліції Львівщини полковник поліції Роман Онисик.

Вимоги до кандидатів:

– громадянство України;

– вік від 18 до 55 років;

– вільне володіння українською мовою;

– повна загальна середня освіта;

– задовільний стан здоров’я.

Доброволець, який хоче приєднатися до оперативно-штурмової бригади Національної поліції України «Лють» може подати анкету на сайті storm.mvs.gov.ua, або через Центри надання адміністративних послуг, розташовані за адресами:

м. Кам’янка-Бузька, вул. Незалежності, 20а,

м. Городок, вул. Майдан Гайдамаків, 6,

м. Стрий, вул. Шевченка, 71,

м. Дрогобич, вул. Бориславська, 8-А,

м. Золочів, вул. Чорновола, 3,

м. Самбір, площа Ринок, 1,

м. Червоноград, пр. Шевченка, 27,

м. Яворів, вул. Львівська, 10

Далі кандидат має пройти військово-лікарську комісію, здати психологічний та фізичний тести, після успішного проходження яких він зараховується в бригаду. По завершенні якісної підготовки бійці приступають до виконання поставлених завдань.

«Я з самого дитинства хотів працювати у поліції, проте досі ніяк не наважувався. А тепер, коли з’явилась така нагода, я без роздумів вирішив приєднатись до бригади «Лють». Спочатку звільнимо Україну, а потім – продовжу службу як поліцейський», – розповів один з новачків – доброволець Андрій зі Львова.

Схожі повідомлення

Коли малюків кладуть в домовини…

admin3

14 березня – День українського добровольця. Прийшла пора змінити ставлення держави до добровольців

admin3

Андрій Зельцер – справжній герой Білорусі

admin3

Cистеми утеплення STO

admin

Медика 103-ої Львівської обласної бригади ТрО нагородили почесною нагородою Головнокомандувача ЗСУ

admin3

Договір суборенди земельних ділянок сільськогосподарського призначення в умовах воєнного стану

admin2

Залишити коментар