16.5 C
Lviv
18.05.2024
Україна

Бійці 80 окремої десантно-штурмової бригади передають вітання на Львівщину (відео)

06 лютого 2023 року.

Захисники із 4 роти 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, записали відеовітання для жителів Львівщини, які допомагають армії.

Бійці отримали на фронт їжу домашнього приготування, за що подякували волонтерам. Таким чином, господині з Львівщини прагнули подарувати воїнам на передовій частинку домашнього затишку та улюблені страви – вареники з різними начинками.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби Львівської ОВА.

Разом з тим, воїни 80-тки дякують Координаційному центру з питань надання гуманітарної допомоги при Львівській ОВА.

«Воїни 80-ї ОДШБ зараз повертають українські території на одному із найскладніших напрямків. Попри це вони знайшли мить тиші, аби записати «привіт» жителям Львівщини. Дякую господиням зі Свіржа, вашу працю щасливо доправили і передали просто в руки адресатам. Дякую Координаційний центр з питання надання гуманітарної допомоги ЛОВА, який взяв на себе ще одну важливу місію – регулярно тішити домашньою їжею наших хлопців та дівчат у найгарячіших точках. Бо домашня їжа – це символ дому, де люблять, вірять і чекають. Чекаємо всіх вдома. Живих і здорових. З перемогою», – наголосив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Схожі повідомлення

Випадкова загибель чи чергова провокація від Росії?

admin2

Путінська Росія, яка вночі 24 лютого напала на Україну, зазнає нищівних руйнувань на всіх фронтах – воєнному, економічному, кіберфоронті.

admin3

Голос з передової: ще під загрозою існування України…

admin2

Блаженніший Святослав до отця Олександра Богомаза з Мелітополя: “Нехай Господь благословить Вас, отче, і всіх наших священників. Нехай порятує наших отців Івана і Богдана і знов подарує їх Церкві на служіння!»

admin3

“Пункти незламності”: свій до свого по своє…

admin3

Валютний безжальний грабіж: у обміннику у Львові 28-річну дівчину обшахрували на понад 11 тис. доларів США

admin3

Залишити коментар