16.5 C
Lviv
20.04.2024
Новороздільська ОТГ

Упокоївся в Бозі знаний новорозділець

Відійшов у засвіти відомий новорозділець, небайдужий, активний

Тимощук Микола Павлович

(11.04.1941-02.02.2023)

Земний шлях – зразок толерантності, виняткової порядності, людської гідності, доброзичливості, професійності, інтелігентності. Микола Павлович був людиною великої душі, безсумнівної честі та сумління, надто працьовитим і відповідальним, багато літ працював викладачем, наставником у Новороздільському політехнічному коледжі, фахівець у галузі автомобільного транспорту.

Останню свою нагороду – обласну почесну ювілейну відзнаку “80-річчя створення УПА” – Микола Павлович отримав у січні ц.р.

Активний громадський діяч, справжній патріот, багаторічний член і керівник міської організації Спілки політичних в’язнів України, полум’яний промовець і співорганізатор численних патріотичних заходів у місті і поза його межами, невтомний борець за волю України – у численних своїх поезіях, у громадській активності, у вихованні синів, з якими у перші дні подався на Майдан у Київ і який нині захищає східні рубежі країни від ненависного ворога.

Знаходив час для творчості, писав вірші, у яких возвеличував Україну, її Героїв. У народі кажуть, що особливим людям Бог дарує довге життя. Всім своїм життям та діяльністю боровся за волю України…

Схожі повідомлення

Від нашої громади відправлено чергову волонтерську допомогу військовим, котрі воюють з кацапами на Авдіївському напрямку

admin3

Світ не без добрих людей, хоча інколи і трапляються капосні водії…

admin3

Збір на тепловізор для воїна-новороздільця

admin2

На Василя відбулись установчі збори створення футбольного клубу Нового Роздолу

admin2

Алгоритм оформлення права власності на земельну частку (пай)

admin3

“Західний квест” на Березинському кільці.

admin2

Залишити коментар