16.5 C
Lviv
29.03.2024
Україна

У Львові через вибух акумулятора (попередня версія) у квартирі виникла пожежа: чоловік власниці отримав термічні опіки і доставлений у лікарню

Внаслідок вибуху та подальшої пожежі в квартирі на п’ятому поверсі 14- поверхівки на вул. Лінкольна у Львові чоловік 1985 року народження потрапив до лікарні

Про це йдеться у повідомленні пресслужби ГУ ДСНС України у Львівській області: #рятувальникиЛьвівщини#firefighters.

Зокрема, 22 січня о 08:18 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Лінкольна. Подія сталась в квартирі на п’ятому поверсі чотирнадцятиповерхового житлового будинку.

До місця виклику виїхали рятувальники 3-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова та пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Як з’ясувалось на місці події внаслідок інциденту вибуховою хвилею знищено вхідні двері, два металопластикові вікна, пошкоджено натяжну стелю на площі 40 кв.м. та виникла пожежа.

На пожежі отримав термічні опіки обличчя, обох кистей рук, обох стоп ІІ ступеня чоловік власниці квартири (чоловік 1985 року народження), якого в стані середнього ступеня важкості медики госпіталізували в комунальну 8-му міську клінічну лікарню м. Львова.

О 08:37 вогнеборці локалізували пожежу та о 08:39 ліквідували.

Внаслідок пожежі вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м., пошкодив стіни на площі 20 кв.м., пошкодив стіни загального коридору на площі 6 кв.м. та стелю на площі 12 кв.м., вхідні двері на площі 1 кв.м. в сусідній квартирі.

До ліквідації наслідків пожежі залучили 12 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

Попередньою імовірною причиною пожежі є вибух акумулятора.

Схожі повідомлення

Нема невинуватих росіян. Вони всі там пороблені

admin3

Папа Франциск підняв український прапор на щотижневій аудієнції у Ватикані та засудив різню в Бучі: “Жорстокість стає все жахливішою!”. ФОТО

admin3

Словаччина передала Україні протиповітряну систему C-300: “Український народ сміливо захищає свою країну! Наш обов’язок – допомагати”

admin3

У Солонці під Львовом горів 2-поверховий будинок

admin3

Основні злочини у Бучі чинилися там, де стояли кадировці та буряти, – Денісова

admin3

Мішки поліпропіленові: переваги, різновиди, технологія виробництва

admin

Залишити коментар