16.5 C
Lviv
01.05.2024
Україна

Невже білоруси нападуть на Україну?!

Зафіксовано перші ознаки підготовки до прямого вторгнення Білорусі в Україну

У Міністерстві оборони України зафіксували перші ознаки прямого вторгнення Білорусі в Україну.

Зафіксовано ознаки підготовки збройних сил Республіки Білорусь до прямого вторгнення на територію України. Про це йдеться в оперативній інформації щодо російського вторгнення, оприлюдненій на Facebook-сторінці Міноборони.

«Зафіксовано ознаки підготовки збройних сил Республіки Білорусь до прямого вторгнення на територію України. Сили оборони нашої держави готові до відсічі. Безпосереднє залучення білоруських військ до збройної агресії РФ проти України, всупереч волі рядових військових і переважної більшості білоруського народу, стане фатальною помилкою Олександра Лукашенка», – наголошують у Міноборони.

Нагадаємо, Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко через білоруського посла передав голові Державного прикордонного комітету Білорусі Анатолію Лаппо “30 срібняків”. 

Посол приймати “плату за зраду” відмовився.

“Рашисти здійснюють відкриту криваву агресію проти України з території Білорусі. Як відомо, тридцять срібняків – плата за зраду. За удар в спину Україні мав змогу передати їх керівнику державного прикордонного комітету республіки білорусь генерал-лейтенанту Лаппо А.П.”, – говорить український підполковник 

Втім посол приймати “плату за зраду” відмовився, тому співробітник ДПСУ просто жбурнув у нього мішечок з дріб’язком.

Тим часом у Білорусі на залізничній станції Мулярівка у Гомельській області розвантажують російську військову техніку. Сюди звозять БТРи і САУ окупантів. Із залізничної дороги до міста під супроводом поліції перевозять танки та інше озброєння.

Схожі повідомлення

Лелечий край…

admin2

19-річний стриянин з’їхав автівкою у кювет. Горе – водій та троє пасажирів – стриян, віком 16,20 та 22 роки, зазнали різного ступеню травм та були госпіталізовані

admin3

Як вибрати твердопаливний казан в приватний будинок?

admin

Будем жити, рідна, будем жити …

admin3

Ми маємо зберегти віру

admin3

Як мішок розв’язався: впродовж 2-х днів припинено діяльність чергової нелегальної АЗС. Цього разу – на Золочівщині

admin3

Залишити коментар