16.5 C
Lviv
03.05.2024
Україна

Сьогодні ми біля нашого Йордану. Нехай Господь дає нам силу йти вперед!

ХРИСТОС ХРЕЩАЄТЬСЯ!

В РІЦІ ЙОРДАНІ!

У сьогоднішньому святі важливий старозавітній символ. У книзі Ісуса Навина (Іс. Нав., 3) розповідається про те, як Ізраїльський народ після сорокарічного блукання пустелею під час виходу з Єгипетського рабства приходить до Обітованої землі. Останньою перешкодою на шляху до свободи стає перетин річки Йордан.

Йордан став рубіконом свободи. Лише один крок, і все, до чого ти прагнув – на горизонті.

Біблійна історія розповідає про те, як в чудесний спосіб річка Йордан розходиться тоді, коли священики заносять Кивот Завіту на середину потоку, і люди проходять по суші. Бог завжди супроводжує людину на її шляху до справжньої свободи.

Сьогодні ми біля нашого Йордану. Нехай Господь дає нам силу йти вперед!

Ростислав ВИСОЧАН, священник

Схожі повідомлення

Чотири університети Львівщини увійшли до Консолідованого рейтингу ВНЗ України – 2022

admin3

Юрій Руф (Юрій Романович Дадак; 26 вересня 1980, Бережани, Тернопільська область[1] — 1 квітня 2022) — український поет, видавець, сценарист, засновник концептуального літературного проєкту «Дух Нації», що став впливовим у правому націоналістичному середовищі. Один із ідеологів українського наступального націоналізму та мілітарної rock-сцени. Послідовний критик усіх видів алко-субкультур. Стрілець 24 Бригади Короля Данила ЗСУ. За фахом — вчений-технолог у галузі математичних процесів деревообробки (ВІКІПЕДІЯ).

admin3

Чи піде Зеленський на конфлікт з американцями заради Татарова?

admin3

«Українська мамо, нехай усмішка знову повернеться на твоє красиве материнське обличчя!» — Блаженніший Святослав із нагоди Дня матері

admin3

Через ракетні удари ворога на Львівщині знеструмленими залишаються понад 200 населених пунктів

admin3

Расєйській поєзд, іди слідом на …..

admin2

Залишити коментар