16.5 C
Lviv
03.05.2024
Україна

Покарати або помилувати?

Більшість з нас у час війни, бореться і працює суто на перемогу. Люди лягають і прокидаються з думкою про війну, все особисте: стосунки, робота, політичні вподобання, хобі, відпочинок давно відійшло на інший план.

Проте є речі на які, не можна не звертати увагу. Ти, як громадянин країни, яка воює і обливається кров’ю, просто зобов’язаний не мовчати.

Якщо говорити конкретніше, то просто доводить до божевілля ситуація у Верховній раді, де вороги нашої країни – депутати від ОПЗЖ досі працюють і почуваються безневинно.

Депутатів від парії “Слуга народу”, яка є правлячою у парламенті, така ситуація влаштовує. Вони відкрито співпрацюють із зрадниками країни і все роблять, щоб “опзжистів” не було покарано.

Під час повномасштабного російського вторгнення, ми закриваємо очі на корупцію у владі, торгівлю представниками влади гуманітарною допомогою в деяких регіонах. Ми закриваємо питання на багато речей, але співпраця із зрадниками – це ганьба.

Кожного дня гинуть наші хлопці на фронті. Я розумію, що це не діти депутатів від опзж і Слуга народу, але в кінці кінців, почніть відповідати за свій вдаваний патріотизм і так звану народну любов.

Депутати від опзж вільно гуляють парламентом, ведуть бізнес, приймають з пані Шуляк, головою партії Слуга народу, потрібні їм закони, а прості українці гинуть.

У вас є совість, хоч трішки? Чи вам влада і гроші, дорожчі за життя людини???

Хотів додати – я не “порохобот”, не шукайте ніякого сліду. Я взагалі не підтримую жодну партію, хоча маю друзів і побратимів в різних політичних силах, в тому числі – Слуга народу.

Просто, вже набридло і не мені одному, кожного дня бачити, як мої побратими падають поранені і вбиті, а дехто вважає, що людей можна тримати за дурнів.
Не варто, не той час, з квітами до вас ніхто не прийде… Просто схаменіться, поки є час.

Михайло УХМАН, військовий, журналіст.Джерело: https://censor.net/ua/b3393063

Схожі повідомлення

Чим пахне війна?

admin2

Наркотики у бананах: на Одещині зупинено контрабанду кокаїну

admin2

“Азов” – это супер! Россияне их как огня боятся!”, – евакуйований в Запоріжжя мешканець Маріуполя

admin3

Потрійна ДТП у Солонці: Одна дитина загинула, ще двоє травмовані. Призвідця аварії – 37-річного водія «Ауді» – поліцейські затримали

admin3

Найімовірніше, від авіаудару по школі в Білогорівці загинули 60 осіб, які досі лишаються під завалами, – Гайдай. ВІДЕО+ФОТО

admin3

ДРУГ ЧЕРВЕНЬ (пам’яті командира 8-го окремого батальйону АРАТТА УДА Андрія Гергерта в День добровольця)

admin3

Залишити коментар