16.5 C
Lviv
29.03.2024
Україна

Сварка, що завершилася вбивством: 61-річний власник дачі зарізав ножем 22- річного мешканця села на Золочівщині

У Золочівському районі поліцейські затримали зловмисника за підозрою у вбивстві односельчанина. За скоєне зловмиснику загрожує покарання – позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Як повідомляє пресслужба ГУ НП України у Львівській області, 8 серпня близько опівночі на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від мешканки одного з сіл Золочівського району про те, що поблизу свого домогосподарства на дорозі вона виявила тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та співробітники інших служб відділу поліції №2 Золочівського районного відділу поліції. Правоохоронці встановили особу загиблого – 22-річного мешканця села. Проведеними заходами було встановлено, що того дня у загиблого виник конфлікт з 61-річним господарем дачного господарства, розташованого у селі, під час якого старший завдав молодшому удару кухонним ножем у ділянку грудей. Від отриманих травм поранений помер.

Поліцейські оперативно встановили місцеперебування та затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Також вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

Схожі повідомлення

Дотримання вимог «Червоної» епідзони суб’єктами господарювання перевіряють правоохоронці. За 10 днів на Львівщині виявлено майже 1200 порушень карантину

admin3

“Пункти незламності”: свій до свого по своє…

admin3

Забужко і Сенцов нагороджені французьким орденом Почесного легіону – посол Понсен урочисто вручив нагороди. ФОТОрепортаж

admin3

Обшахрував клієнта на 9100 євро: на таку суму пройдисвіт з Києва, який організував у Львові фейковий пункт обміну валют, розбагатів за один день. Утім, правоохоронці його викрили

admin3

Усе, що потрібно знати про територіальну оборону: інтерв’ю з командиром Валерієм Курком

admin3

На Львівщині відзначили День пам’яті та примирення

admin3

Залишити коментар