16.5 C
Lviv
19.04.2024
Новороздільська ОТГ

“Вертепний” дебют маленьких “УМХівчиків”

Зважаючи, що найменшому учаснику вертепу лише 7 років, не важко уявити – цей вертеп став першим для молодшої групи ГО “Українська молодь – Христові” м. Новий Розділ. Втім, після того, як новороздільський УМХ очолив невгамовний Ростислав Савостьянов, ця організація ніби отримала “нове дихання”.

Вертеп УМХ уже не один рік поспіль тішить городян незвичними різдвяними виставами.

Але цьогоріч до різдвяного театралізованого дійства долучилася молодша група. І як вони старанно вивчили свої ролі, сміливо демонстрували акторські й співочі свої здібності. Більшість з них вперше виступали, дехто – вдруге. Тож святкове “Нова радість стала” з маленькими “уемхівчиками” звучала по особливому – щиро, душевно, святково.

Вероніка Лукачук, автор сценарію і наставник театралізованої постановки, до речі, уже другої її постановки вертепу в УМХ, усміхнено спостерігала за своїми вихованцями – помітно, впевнена в них і горда за них.

За кілька днів Різдва-2023 вертеп маленьких УМХ-стів виступав і в церкві Різдва Пресвятої Богородиці, у церкві священомученика Йосафата, у міській раді, у сім’ях і родинах, котрі запрошували до себе, і навіть на великій сцені МБК «Молодість». Завітав вертеп і до нашої редакції “Вісника Розділля”, чим дуже потішив, і , звісно, одразу потрапив на “шпальти” “фейсбучної” міської газети.

Схожі повідомлення

Блокпости надії, сформовані юними українцями Новороздільської громади

admin2

На Всеукраїнському фестивалі у Львівській Національній Опері новороздільська “Веселка” підкорила серця вимогливого журі та аудиторії

admin3

Конкурс творчих робіт до Дня Незалежності у Новороздільській громаді організувала УГП

admin2

Продається магазин на новороздільському міському ринку

admin3

Вітання з Днем місцевого самоврядування – Ірина ГРИМАК

admin3

Благодійний концерт на підримку ЗСУ з нагоди Дня молоді у Новороздільському МБК “Молодість”: творча енергія вирувала аж за край!

admin3

Залишити коментар