16.5 C
Lviv
27.04.2024
Новороздільська ОТГ

“Веселка” подарувала Новороздільській громаді справжнє свято танцю

У неділю, 30 квітня, на сцені МБК “Молодість” відбулось справжнє свято танцю, яке підготували для глядачів Новороздільської громади юні танцюристи із ЗРАЗКОВОГО АНСАМБЛЮ НАРОДНОГО ТАНЦЮ ” ВЕСЕЛКА ” та їх керівник Тетяна Михайлюк .

Запальні ритми, енергійні танці та талановиті виконавці – все це зустріло гостей творчого звіту! Цього вечора зал був наповнений щирими емоціями та гордісю адже наші артисти успішно демонстрували свою майстерність та талант на повну котушку!

У програмі виступу були представлені яскраві народні танці з різних регіонів України. Кожен номер виконувався з ентузіазмом та величезним задоволенням, що було видно не лише у наших виконавців, а й у глядачів, які були зачаровані красою нашого народу та його традицій.

Також у програмі були художні номери, які юні таланти присвятили нашим захисникам та захисницям, та номер присвячений світлій пам’яті славних синів і дочок, воїнів захисників України, а також закатованих полонених мирних українців – нівчому не винних дітей та дорослих.

Творчий звіт став вдалою спробою не лише продемонструвати талант наших артистів, а й показати велич і красу нашої культури. Результатом виступу стала бурхлива овація від глядачів, яка свідчить про те, що наш ансамбль вразив серця та залишив незабутні враження в душах гостей свята.

Звітний концерт зразкового ансамблю народного танцю “Веселка” був надзвичайно вражаючим і насиченим подіями. Крім того, що глядачі мали змогу насолодитися чудовим виконанням українських народних танців, вони також стали свідками випускного для танцюристів колективу.

Це був неймовірно емоційний момент для кожного. Наші випускники отримали подяки та нагороди, а їх керівник не змогла стримати своїх емоцій під час прощальних слів. А ще кожен танцюрист був нагороджений гучними оплесками глядачів за досягнені результати, які вони отримали за роки занять в колективі.

В цілому, звітний концерт зразкового ансамблю народного танцю був дуже успішним та вразливим заходом. Він дозволив всім присутнім поринути у яскраве життя весельчат, насолодитися українською культурою та підтримати молодих талановитих танцюристів, які тепер готові рухатися вперед і досягати ще більших висот у своїй майстерності.

Бажаємо нашим артистам успіхів у подальшому творчому розвитку та відповідальності за збереження культурної спадщини нашої країни.

За свою майстерність, наполегливість та самовіддачу юні танцюристи отримали подяку від Міського голови Ярина Яценко , а керівника колективу було нагороджено грамотою управління культури, спорту та гуманітарної політики Новороздільської міської ради, яку вручив начальник управління Володимир Засанський . Усі учасники концерту отримали смаколики. Дякуємо Новороздільській міській раді, Управлінню культури, спорту та ГП НМР , всім спонсорам та меценатам за підтримку та допомогу!

Велика подяка та низький уклін батькам наших танцюристів. Дорогі батьки, я хочу висловити вам свою глибоку вдячність за те, що ви не тільки розвиваєте таланти своїх дітей, а й надаєте їм можливість виявити себе в творчості та виховуєте у них любов до мистецтва. Ваші діти – надзвичайно талановиті молоді люди, які змогли проявити себе в танцювальному колективі. Дякую вам за те, що ви відводите час та зусилля на розвиток своїх дітей та підтримуєте їх на шляху до досягнення великих успіхів у хореографії.

Ми пишаємося нашим ЗРАЗКОВИМ АНСАМБЛЕМ НАРОДНОГО ТАНЦЮ ” ВЕСЕЛКА ” та їх керівником Тетяною Михайлюк!

P.S. Щира подяка усім працівникам МБК “Молодість” за чудову організацію і проведення творчого звіту Зракового ансамблю народного танцю “Веселка”!

Дякуємо ЗСУ та всім ЗАХИСНИКАМ І ЗАХИСНИЦЯМ за можливість займатись улюбленою справою!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Ірина МИХАЙЛЮК – САГАЛО

Схожі повідомлення

День Молоді, що відбувся  на подвір’ї ліцею , наскрізь просякнутий енергією та буянням творчої фантазії, навіяв спогад про поезію Богдана – Ігоря Антонича

admin3

Вихованці Володимира Казбана на “Кубку Різдва”

admin2

Головне із сесії Новороздільської міської ради

admin3

Заступник командира полку “Азов” “Калина” – наш земляк з Миколаєва. Розповідь мами Святослава Паламара.

admin2

Урочиста хода вулицями Нового Роздолу

admin2

Подяка всім, хто долучився до збору коштів на дрон військовим

admin2

Залишити коментар