16.5 C
Lviv
19.04.2024
Новороздільська ОТГ

Тенісні змагання в Новороздільській громаді

Воєнний стан дещо призупинив активну тенісну діяльність у громаді: вірніше, тенісисти тренувалися, а от вийти на герць з ровесниками не виходило. І от  19-20 листопада проведено особисто-командну першість серед навчальних закладів Новороздільської громади з настільного тенісу.

До змагань долучились сім команд, у п’яти з яких були присутні вчителі фізичного виховання, які підтримували своїх тенісистів до кінця турніру. Зокрема, це Володимир Івать (Новороздільський професійний фаховий коледж), Алла Коник (ЗЗСО№4),  Василь Патик (ЗЗСО  №5), Михайло Регусевич (Березинська школа), Андрій Ланчут (Горішненська школа).

Також прийняли участь в змаганнях тенісисти Новороздільського професійного ліцею (№5) та школи с. Гранки-Кути.

Змагання проходили надзвичайно цікаво, особливо в боротьбі за призові місця. Тут емоції неперевершувані. В результаті місця поділились так: I місце – ЗЗСО №4 – вчитель фізичного виховання Алла Коник, II місце – політехнічний коледж – вчитель фізичного виховання Володимир Івать, III місце – школа с. Березина – вчитель фізичного виховання Михайло Регусевич.

В особистих змаганнях I місце посів учень Березинської школи Сергій Красій, II місце – учень ЗЗСО №4 Василишин Орест, III місце – учень тієї ж 4-ї школи  Пухаль Василь.

* * *

17 грудня проводились змагання “Тато, мама і я – тенісна сім’я”. Тут учасників було трохи менше, однак  у наш час складно забезпечити повний склад сімейних команд.

У підсумку I місце посіла сім’я Красій (с. Березина),  II місце – сім’я Василишин з Нового Роздолу, III місце – сім’я Шиманських (с. Гранки-Кути).

На завершення хочеться відзначити та подякувати вчителям фізичного виховання – з політехнічного коледжу Володимиру Іватю, без якого не обходяться ні одні змагання і з яких він не вертається без призового місця,  Михайлу Регусевичу з Березинської школи, вчитель, який  живе спортом, а його команди в особистих та командних заліках є завжди в призерах.

Всі учасники змагань були  нагороджені медалями та грамотами від відділу фізичної культури та спорту Новороздільської міської ради.

Наступні змагання – традиційний Новорічний турнір, який проходитиме в спортзалі МБК «Молодість». Долучайтеся, тенісисти!

Михайло Білявський, тренер-викладач

Схожі повідомлення

Авто від благодійників для новороздільських воїнів

admin2

У неділю, 5 листопада, у декоративному озері виявлено тіло потопельника

admin3

Прихильники руського язика по-новороздільськи

admin2

Волонтери з Модени завітали до Нового Роздолу

admin2

Світлій пам’яті Андрія Косіва, який захищав Україну з 2014 року

admin3

Департамент соцзахисту ЛОДА – до свята Миколая

admin2

Залишити коментар