16.5 C
Lviv
18.04.2024
Новороздільська ОТГ

Станьмо іншими або Геть від москви

Ось і прийшов до нас грудень. Місяць не простий у церковному календарі. З цілим циклом Різдвяно-новорічних свят. Недарма українці жартують: «Від Романа до Йордана – українська рамадана».
Але ми особливо чекаємо на наше головне свято – Різдво Господа нашого Ісуса Христа. Переважна більшість християн світу (а це близько 85 %) уже готується до цього величного Свята і буде відзначати його за Григоріанським календарем, тобто 25 грудня.
До цього свята готуються не тільки католики, а й православні. Наприклад, такі країни як Греція та інші православні країни.
А як ми, панове українці, у цей важкий для країни час будемо відзначати це свято?
Здається, настав час істини. Настав час визначитися, визріло питання до самих себе: «Хто ми? З ким ми?».
Як ми можемо святкувати разом з московією, яка уособлює державу-терориста, вбивцю і гвалтівника, яка хоче знищити нас як націю. Як ми можемо святкувати разом з путіними, кірілами, онуфріями та іншою рашистською наволоччю, з їх «рускім міром»? Це категорично і однозначно – ніяк!
Тож станьмо іншими! Зламаймо цю віковічну традицію. І приєднаймося до цієї великої християнської спільноти, яка вболіває за нас, яка підтримує нас, яка допомагає нам. Бо це так важливо тепер. У час воєнних лихоліть.
Позбудьмося нарешті оцього комплексу меншовартості, який ще живе у декому з нас. На жаль. Бо, як каже відомий журналіст: «Не бути з росією – означає дивитися на неї зверху!».
Покажімо світу, що ми незламна незалежна нація! Проявімо свій національний гонор. І в такий спосіб відзначимо це світле Свято! І з Божою поміччю переможемо! Обов’язково!
Слава Україні!
Слава нації!

Маркіян,
мешканець міста

Р. S. А ви, шановні читачі, що думаєте з цього приводу?

Схожі повідомлення

Вітаємо

admin3

На турнірі у Львові усі боксери  команди Новороздільської ДЮСШ у своїх категоріях здобули призові місця!

admin3

Українські «ультрас»: новороздільський зріз (минуле і сучасне)

admin3

Оксана Царик: про другий рік роботи депутатського корпусу – у стані війни

admin2

Відійшов у вічність – полковник, майданівець, нардеп, новорозділець…

admin2

Процес пішов: студенти Новороздільського Політехнічного Фахового Коледжу вже обмінюються досвідом у школі ЕSOZ м.Хомутова в Чехії

admin3

Залишити коментар