16.5 C
Lviv
19.04.2024
Новороздільська ОТГ

Браво! Новороздільській громаді спільно з партнерами вдалося досягнути успіху – отримати грант!

З приємного! Ділимося наприкінці року люксичним грантом від House of Europe, реалізованої БФ «Спадщина.УА» для Новороздільськоі громади! – емоційно і радісно повідомляють у Фейсбуці Ганна Гаврилів з Яриною Яценко.

Наприкінці 2021 року ми мали велику приємність стати одними із грантоотримувачів Інфраструктурного гранту #4 від Культурного центру «Гете – Інститут» під майже діджитальною назвою

#Мандри_Роздільські 2.0.

Проект (чи радше програма / концепція / стратегія) #Мандри_Роздільські був розроблений спільно БФ «Спадщина.УА» та Новороздільською ТГ і мав на меті системний розвиток культурно-туристичного потенціалу регіону Розділля шляхом реалізації в 2021-2023 рр. на зразок #Мандрів_Сокільських, котрі ми в 2019 році сформували спільно з Бібрською ОТГ довкола «Сокола» Бібрецького, і який дав добрячий поштовх то розвитку системного регіонального туризму в бібрському регіоні.

Так от, оцей #Мандри_Роздільські мав такі складові:

1.0 (Мережа туристичних маршрутів, розвиток подієвого туризму, активізація культурно-громадського життя громади);

2.0 (Оргзабезпечення для якісного втілення проектів 1.0);

3.0 (Розвиток інфраструктури та «тверді» проекти на користь об’єктів культурної та природної спадщини регіону);

4.0 (Музей Сірки – проект, присвячений 75-літтю від заснування містоутворюючого підприємства Н.Роздолу «Сірка»)

Так от, завдяки House of Europe ми змогли почати втілювати #Мандри_Роздільські 2.0 і з їх допомогою закупили бомбезне обладнання та меблі для організації культурних, освітніх та громадських заходів в приміщеннях та на свіжому повітрі на Розділлі на загальну суму 298,5 тис.грн.

Зокрема, було придбано сабвуфер, радіосистему, акустичну систему (2 шт), мікшерний пульт, вокальний мікрофон (4 шт), проектор та проекційний екран, мультифункціональний пристрій, ноутбук, меблі – різнокольорові розкладні стільці, крісла-мішки тощо.

Всі ці засоби сьогодні ефективно і майже у щоденному вжитку використовують Молодіжний центр села Березина, ГО «Пласт Новий Розділ», ініціативи Новороздільськоі міської ради, ну а з весни дуже мріємо запустити в громаді низку вуличних подій від «Спадщина.UA» та Нвродного дому Роздолу, а також кінопокази DocuDAYS в «СТАРІЙ ШКОЛІ» в Роздолі.

Над проектом працювала команда з 4 дівчат: БФ «Спадщина.УА» та господиня «Старої Школи» Ганна Гаврилів (смт Розділ), замісник Голови Новороздільської ТГ з гуманітарних питань Ольга Ганачевська (Новий Розділ), Голова МГО «Станиця Новий Розділ Пласту» Софія Садова (Новий Розділ), директор КП «Молодіжний центр» (с.Березина).

Зі свого боку дуже щиро дякую за терпіння представникам грантодавця Віталію Бублику та Вірі Манолі.

Дякуємо House of Europe, що підтримуєте культурні та освітні ініціативи українських громад ??

Новороздільська територіальна громада

Новороздільська міська рада

Пласт – Новий Розділ

КЗ “МОЛОДІЖНИЙ ЦЕНТР”

СТАРА ШКОЛА / OLD SCHOOL

Схожі повідомлення

У Новому Роздолі відбулася ігрова симуляція “Світ громад”: учасники втілювали гіпотетичні проєкти, які сприяють привабливості громади

admin3

Нагороди тужанівських творчих школярів

admin2

Андрій ГАРАПЦЬО: «До обласної першості з футболу ФК «Новий Розділ» готовий. У міжсезонні команда підсилилась декількома новими гравцями. Наша мета незмінна – перемога»

admin3

Сьогодні, у День Державного прапора, згадаймо  сміливих учнів 9-го класу СШ №3, які 30 квітня 1971 року вивісили синьо – жовтий стяг на водонапірній вежі Нового Роздолу

admin3

З Днем Добровольця, відважні земляки, хто за покликом серця став на захист Держави!

admin3

Ветеран АТО, «айдарівець»  Тарас Овсяник перервав своє старостування у смт Розділ,  добровільно зголосившись у лави Збройних  Сил

admin3

Залишити коментар