16.5 C
Lviv
19.04.2024
Україна

ТОП-3 енергоефективних моделей телевізорів з діагоналлю 32 дюйми

Енергоефективність поступово стала одним із важливих критеріїв вибору будь-якої техніки, у тому числі й телевізорів. Пристрої, які дозволяють економити на оплаті комунальних рахунків та берегти ресурси стали дуже популярними, і вашій увазі пропонуються три енергоефективні телевізори 32 дюйми, які наділені безліччю інших переваг.

Samsung UE-32T4302

Технологія PurColor забезпечує природне перенесення кольорів. Вона дозволяє більш реалістично сприймати події на екрані за рахунок точності відтінку предметів на екрані та в реальному житті.

Ще одне фірмове досягнення Samsung – функція Ultra Clean View. Активуючи її користувач запускає алгоритм аналізу вихідного зображення, поліпшення промальовування до найдрібніших деталей. Функція також видаляє всі спотворення зображення.

Contrast Enhancer (посилення контрастності) – це ще одна технологія, що додає реалістичності зображення. У завдання функції входить оптимізація контрастності та посилення ефекту глибини картинки. Також перевагами телевізора стали підтримка HDR контенту (для збільшення діапазону яскравості) та наявність універсального пульта One Remote (дозволяє керувати не лише контентом, а й синхронізованими девайсами).

Тонкий дизайн полегшує монтаж телевізора в будь-якому інтер’єрі. У телевізора є підтримка AirPlay 2, яка дозволяє керувати контентом прямо з девайсів Apple.

Xiaomi Mi TV P1 32″ (L32M6-6AEU)

Світлодіодні HD-телевізори до 50 Вт Xiaomi P1 відносяться до середнього класу бренду, але зберігають якісне зображення, елегантний дизайн і дуже просту у використанні операційну систему, як у преміальних моделей.

Цей 32-дюймовий телевізор приваблює своєю роздільною здатністю HD (1366х768 пікселів) та яскравим світлодіодним дисплеєм, що забезпечує більш природне та реалістичне зображення. Він підтримує Dolby Audio та DTS-HD. Android-телевізор оснащений портами USB 2.0, HDMI 2.1 та Ethernet.

Операційна система Android TV 9 включає простий інтерфейс з вбудованими Chromecast і Miracast, який функціонує як робочий стіл з різними додатками. TV з дистанційним керуванням через Bluetooth підтримує Google Assistant, оснащений процесором MSD6683 з 1,5 GB оперативної пам’яті і 8 GB вбудованої пам’яті.

Єкран має мінімальне обрамлення, а порти для підключення девайсів (HDMI, AV, LAN, USB 2.0) дають можливість організувати цілу мережу пристроїв, до якої можуть увійти енергоефективні телевізори, ПК, ігрові консолі, додаткові монітори.

Realme 32″ Full HD Smart TV (RMV2003)

Власний процесор Realme Chroma Boost Picture Engine використовує вдосконалені алгоритми для підвищення загальної якості зображення та покращення яскравості, контрастності та чіткості для забезпечення приголомшливих візуальних ефектів.

Завдяки піковій яскравості до 400 нит екран добре видно навіть при яскравому освітленні, а кут огляду 178 ° забезпечує максимальний ефект домашнього кінотеатру.

Роздільна здатність моделі Full HD (1920х1080 пікселів). TV оснащений чотириядерний процесором MediaTek (ядра ARM Cortex A53), який працює в парі з графічним процесором Mali-470 MP3. Разом вони підвищують продуктивність Chroma Boost Picture Engine. ОЗУ телевізора – 1 ГБ, а також є 8 ГБ вбудованої пам’яті, що забезпечують більш швидке завантаження додатків та їхню плавну роботу на Android TV.

У техніки тонкі рамки (8,7 мм), вбудовані стереодинаміки (4 шт) потужністю 24 Вт з підтримкою Dolby Audio та універсальний пульт. Телевізор працює на базі Android 9, що дозволяє мати доступ до необмеженої кількості фільмів, шоу та контенту популярних платформ YouTube, Netflix, Prime Video, а також LiveTV.

Схожі повідомлення

Росія створює приводи для вторгнення з боку Придністров’я за планом захоплення українського узбережжя Чорного моря, – Бутусов

admin3

За 2,5 тис. дол. США мешканець Львівщини сприяв “ухилянтам” виїхати за кордон. Тричі це йому вдалося, а потім був викритий поліцією та СБУ

admin3

Оренда офісу в житловому будинку: плюси і мінуси

admin

Смертельна ДТП: 3 січня внаслідок зіткнення з маршрутним автобусом поблизу Львова загинув водій “Шкоди”

admin3

Заморожені сотні мільярдів Росії мають піти на повоєнне відновлення української економіки, – Порошенко. ВIДЕО

admin3

24-річний житель Івано – Франківщини «підсобляв» на Львівщині у підробленні фейкових сертифікатів про вакцинацію. Виявлено ще 6 схожих фактів

admin3

Залишити коментар