16.5 C
Lviv
24.04.2024
Україна

Чому вибирають натуральну косметику?

Користувачі косметики все більше усвідомлюють негативний вплив хімічних продуктів на їх здоров’я та довкілля, тому вони з більшою ймовірністю купуватимуть натуральні продукти.

Ви новачок в органічній косметиці і досі не впевнені, чи варто її використовувати?

Перевірте, чи добре діє на вашу шкіру косметика натуральна, виготовлена ​​з продуктів бджільництва, олій холодного віджиму, трав та рослин.

Чим відрізняється натуральна косметика від звичайної?

Є багато людей, яким подобається звичайна косметика, тому що вона дешева та проста у використанні. Вона виготовлена ​​із синтетичних, хімічних та тваринних компонентів. На відміну від звичайної, натуральна косметика може містити до 95% активних інгредієнтів.

Натуральна косметика виготовляється з натуральних інгредієнтів, її активні інгредієнти так само хороші, як і хімічні. Люди вже давно знають про користь для здоров’я деяких натуральних компонентів (таких як використання меду або алое віра). Вони м’якше впливають на нашу шкіру та волосся.

Користь натурального крему та бальзамів для волосся.

Довгий час світ натуральної косметики жив у тіні, його часто зображували малоефективним чи зовсім неефективним, але завдяки терпінню та ентузіазму експертів із зеленої хімії цей час закінчився!

  • Натуральні продукти мають кращу спорідненість зі шкірою: вони краще сприймаються нашим організмом і ефективніше діють, особливо рослинні олії, завдяки своїй структурі, схожій на структуру кожного сала. До того ж, всі натуральні рішення щодо догляду за тілом (скраби та пілінги, креми) підходять усім типам шкіри.
  • Консерванти (особливо парабени) та інші алергени, синтетичні інгредієнти, синтетичні ароматизатори та штучні барвники не зустрічаються у натуральних косметичних засобах.
  • Вона не надає негативного впливу на довкілля. Традиційні косметичні продукти, як правило, виробляються з нафтохімічних продуктів, діяльність яких має сильний негативний вплив на довкілля. У натуральній косметиці використовуються способи, які є нешкідливими для планети.
  • Натуральна косметика також доступна за ціною. Ще кілька років тому ціни на натуральні та органічні косметичні засоби були регулярно завищені. Сьогодні ви можете знайти органічну косметику з меду, натуральних олій та якісних трав за дуже доступними цінами в Україні.

Схожі повідомлення

Одна срібна та дві бронзові медалі – такий результат спортсменів Львівщини на Олімпійських Іграх – 2020 у Токіо. Максим Козицький щиро привітав земляків із успіхом

admin3

12 лютого Президент США Байден зателефонує Президенту РФ Путіну

admin3

Під час затримання бандита, який 3 жовтня пострілом вбив 22-річну патрульну у Чернівцях, поліцейські застрелили зловмисника пострілами у відповідь

admin3

Росія підтягує техніку та укріплює оборонні позиції. Звіт СЦКК підтверджує різноманітні порушення і злочини терористів.

admin1

Замість лікування від нарко – та алкозалежності – насильство та примусова праця. Так «лікували» у нелегальних «реабілітаційних центрах» Львівщини та Івано – Франківщини. Невдовзі – суд та вирок

admin3

“Справа Шеремета”: три роки публічного цькування

admin3

Залишити коментар