16.5 C
Lviv
02.05.2024
Україна

Бензопили — інструменти для виконання будівельних та робіт по господарству

Роботи, пов’язані з розпилюванням дерева або інших матеріалів, вимагають у майстра наявності відповідних інструментів. Найпоширенішим і найефективнішим із них є бензинова пилка. Такий інструментів здатний якісно розпиляти дерево будь-якої породи, а також навіть такий твердий матеріал, як бетон.

Придбати бензопилу можна дуже просто. Достатньо зайти на сайт нашого інтернет-магазину «Болгарка.укр» та вибрати для себе той прилад, який найбільше підходить для відповідних робіт: для дачі, саду, в лісовому господарстві або інших промислових потреб. Агрегати мають спеціальне призначення і розраховані на певний обсяг і тривалість дій, що здійснюються.

Моделі, види та властивості бензопил

На сайті компанії «Болгарка.укр» можна знайти інструменти для розпилювання професійного, напівпрофесійного та побутового призначення. Найпоширеніший — це, звичайно, побутовий. Це проста конструкція для виконання нескладних за змістом робіт у домашньому господарстві, на дачах та в садку. Вони коштують недорого, ціни на бензопили такого рівня доступні масовому покупцю. Але виконувати тривалі за часом роботи з їхньою допомогою не вдасться.

Для цієї мети існують напівпрофесійні та професійні варіанти виробів. Вони стануть у нагоді лісорубам і будівельникам, тому що можуть функціонувати тривало, розпилювати колоди або дерева досить великих діаметрів і тому є більш потужними.

Кожен вид такого інструменту відображено на сайті «Болгарка.укр» з детальним описом та характеристиками. Тому, де купити бензопилу в Україні, стане відразу ясно і зрозуміло.

На сторінках сайту описуються такі характеристики виробів, як:

  • вага;
  • потужність;
  • оберти двигуна;
  • об’єм двигуна;
  • довжина робочої шини.

Дешеві бензопили, переважно — це агрегати побутового змісту. Їхня потужність невелика — до 2-х кВт, натомість професійний інструмент має показник в 4 кВт і вище. Оберти двигуна також високі в тих агрегатах, які справляються з великими деревами, що мають товсті стволи. Висока працездатність бензопили необхідна будівельникам, працівникам лісових господарств та робітникам інших різних спеціальностей.

Бензопили в компанії «Болгарка.укр» можна придбати недорого в будь-який зручний для клієнта час. У нас досить якісні інструменти продаються із гарантією.  Термін гарантії встановлює безпосередньо підприємство-виробник. Є у наявності вироби різних провідних світових брендів.

Схожі повідомлення

Порівняння різних типів терасних дощок: дерев’яні або композитні?

admin

Якщо о 4-й ранку на 7-му поверсі будинку зупинився ліфт, то застряглим людям стає моторошно. Такий острах відчували двоє мешканців м. Винники, аж поки рятувальники їх не визволили

admin3

Впродовж 9-10 листопада поліцейські припинили на Львівщині масштабне підпільне виробництво тютюнових виробів. Вилучено цигарок на 33 млн грн

admin3

Відповідно до рішення РНБО в країні призупиняється діяльність низки політичних партій, серед яких ОПЗЖ, “Опоблок”, “Партія Шарія”, “Соцпартія” та ПСПУ, – Зеленський

admin3

Американська компанія, яка виготовляє комплектуючі до вагонів, готується співпрацювати зі заводом на Львівщині

admin3

Що краще конвектор або масляний обігрівач

admin

Залишити коментар