16.5 C
Lviv
26.04.2024
Україна

Вибух у Білогородці та жорстоке вбивство учасника АТО – несподіваний звязок

22 червня стали відомі нові подробиці вибуху, що трапився напередодні у селі Білогородка під Києвом.

Поліцейські встановили, що ветеран АТО загинув не від пожежі, а від жорстокого вбивства, а підпал зловмисник організував, що замести сліди своїх діянь.

“За результатами судово-медичної експертизи встановлено, що чоловік загинув не внаслідок пожежі, а після заподіяння тяжких тілесних ушкоджень. Йому перерізали горло, завдали трьох ударів у груди ножем і вирізали серце й частину легень”, – розповів начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

За словами Нєбитова, оперативники вже встановили особу, яка причетна до жорстокого вбивства ветерана АТО. Ним виявився моряк, який проживав недалеко від будинку, в якому стався вибух. Окрім того, на думку поліцейських, зловмисник влаштував підпал для того, що приховати сліди злочину.

“Затриманим виявився 43-річний моряк який проживав неподалік. Батьки підозрюваного проживають у місті Севастополь. Наразі йому готують повідомлення про підозру у скоєнні навмисного вбивства та знищення майна загальнонебезпечним способом”, – резюмував Андрій Нєбитов.

Підозрюваному загрожує довічне ув’язнення.

“Людину було вбито ножем. Було вирізано серце. Експерти скажуть, чи не було скоєно цей злочин під впливом наркотичних чи алкогольних речовин”.

За словами Геращенка, відповідальність за компенсацію постраждалим внаслідок вибуху і пожежі нестиме підозрюваний у вбивстві. Йому може загрожувати довічне ув’язнення.

Як повідомляв OBOZREVATEL, унаслідок вибуху в селі Білогородка Київської області загинув ветеран АТО Сергій Леонідович Борисевич. Нещодавно йому виповнилося 47 років. Минулого тижня в нього нібито стався конфлікт з одним із сусідів.

Схожі повідомлення

Рада обмежила розповсюдження пластикових пакетів. Деталі закону

admin2

Народження нової України: Революція Гідності та День Героїв Небесної Сотні через призму десяти років російсько-української війни

admin3

Київський студент отримав кошти на свій винахід – робот для розміновування

admin2

«111 днів перебував на «нулі» разом із побратимами»: історія захисника зі 103 бригади тероборони  

admin3

Впродовж дня жертвами шахрайства з банківськими картками стали мешканці Стийщини, Львова та Червонограда. Відкрито криімнальні провадження

admin3

До уваги населення: найближчими днями на Львівщині спостерігатиметься надзвичайна пожежна небезпека

admin3

Залишити коментар