16.5 C
Lviv
27.04.2024
Україна

Футерування барабанів стрічкових конвеєрів

Футерування барабанів – це простий та недорогий метод нанесення певного покриття на барабани обладнання з метою посилення їхнього захисту від хімічних, фізичних чи механічних пошкоджень. Під час робочого процесу барабани можуть пошкоджуватися під впливом навантажень, що в подальшому призводить до поломок обладнання.

Футерування барабанів стрічкових конвеєрів здійснюється із застосуванням різних матеріалів: сталі, полімерів вулканізованої гуми, поліетилену Полініта та інших. Процес футерування (футеровка барабана стоимость) здійснюється шляхом наклеювання футерованої пластини на поверхню барабана спеціальним двокомпонентним клеєм. Перед тим, як приступити до нанесення покриття, наші фахівці проводять ретельний аналіз середовища експлуатації, технічних вимог та виду обладнання для того, щоб визначити найбільш вдалий метод.

ТОВ “Таргет” використовує матеріали, що відповідають усім стандартам якості, встановленим для цього виду робіт. Покращені характеристики зносостійкості, хімічна стійкість, захист від корозії та високих температур – це лише деякі з показників деталей, що пройшли процедуру футерування.

Футерування барабанів – основні переваги :

  • збільшення експлуатаційного терміну;
  • суттєве зниження рівня зношування стрічки;
  • захист від корозії, фізичних та механічних пошкоджень;
  • вирішення проблеми ковзання барабанів на початку роботи під впливом перевантажень.

Методи футерування барабанів

Кожен із методів футерування має свої переваги, що залежать, як від зовнішніх факторів, так і від технічних характеристик обладнання, визначити які може тільки досвідчений фахівець:

  • гумове футерування барабанів , дозволяє використовувати її для виробів будь-якої форми і розміру, відрізняється тривалим терміном експлуатації.
  • полімерне футерування барабанів характеризується високою зносостійкістю, міцністю, надійним захистом від солей, лугів і кислот і води.
  • базальтове та металеве футерування  барабанів стійке до впливу корозії та абразивного зносу.
  • футерування барабанів Полінітом незамінне в умовах жорсткої експлуатації, воно характеризується тривалим терміном служби, стійкістю до хімічних речовин, критичним температурам і вологості, що дуже важливо в хімічній та гірничодобувній промисловості.

Багаторічний досвід роботи в даній галузі, компетентні та відповідальні фахівці, надійні матеріали та обладнання від провідних виробників – все це дозволяє компанії ТОВ “Таргет” входити до числа лідерів. Вони пропонують тільки якісні послуги з футерування барабанів конвеєрів за конкурентними цінами!

Схожі повідомлення

Розроблено Порядок надання дозволу на виїзд за межі місця проживання у воєнний час, – роз’яснення Генштабу ЗСУ

admin3

Зберігаємо спокій! – Віримо у ЗСУ!

admin2

Ліквідуючи пожежу у львівській квартирі, вогнеборці вивели на свіже повітря 8 осіб. Один пан лагідно при цьому тулив до себе сполохану кішку

admin3

Історія циклічна і ворог все той. Борімося, аби наші діти, внуки вже не знали такої нечисті як москалі!

admin3

Починаємо збирати весняну базу гардеробу

admin

На Івано-Франківщині розгорнули 16 контрольно-пропускних пунктів, у зв’язку з загостренням коронавірусу.

admin1

Залишити коментар