16.5 C
Lviv
18.04.2024
Україна

У Львові затримано “гастролера” з Миколаївської області, який збував наркотики

У Львові поліцейські затримали «гастролера», який розповсюджував наркотики на території міста.

Про це повідомляє прес – служба Нацполіці України у Львівській області

У зловмисника виявлено та вилучено наркотичні засоби та психотропні речовини, вартість яких на «чорному ринку» становить близько 175 тисяч гривен.

У вказаній інформації висвітлено деталі успішної операції правоохоронців. Зокрема, 13 квітня, під час відпрацювання території обслуговування, співробітники Управління боротьби з наркозлочинністю у Львівській області на вулиці Січових Стрільців у Львові виявили зловмисника, причетного до збуту наркотичних та психотропних речовин. На місці працювала слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції №1.

Правоохоронці встановили особу зловмисника, 28-річного мешканця Миколаївської області, а також виявили та вилучили у нього 9 фольгових згортків із подрібненою речовиною рослинного походження, ззовні схожою на «канабіс». У ході невідкладного обшуку, проведеного за місцем тимчасового проживання зловмисника у Львові, правоохоронці виявили та вилучили наркотичний засіб «канабіс» загальною вагою 500 грамів, розфасований у поліетиленові пакетики, 50-таблеток сірого та синього кольорів психотропної речовини «МДМА», а також електронні ваги, коробки та засоби для пакування наркотиків, грошові кошти, отримані від злочинної діяльності, та інші речові докази.Вартість вилучених наркотичних засобів на «чорному» ринку становить близько 175 тисяч гривень.Все вилучене скеровано на експертне дослідження.

Зловмисника затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру в скоєнні правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Схожі повідомлення

Прикордонники та правоохоронці Львівщини затримали чергових “ухилянтів” від мобілізації в ЗСУ. Починаючи з 24 лютого, рахунок такого роду “публіки” перевалив за 160

admin3

18 січня легендарна львівська команда ФК “Карпати” відзначила 60 років від дня створення.

admin3

Чорна п’ятниця: вибухові знижки та незабутні шопінгові переживання для клієнтів

admin

У бою з окупантами під Бахмутом загинув танковий екіпаж 93-ї бригади “Холодний Яр”: командир Віталій Кобець, водій-механік Андрій Мельник, навідник Сергій Леонтьєв. ФОТОрепортаж

admin3

Ціна-якість: інвертори з чистою синусоїдою та номінальною потужністю до 2кВт

admin

З підробленими документами за кордон – зась: правоохоронці затримали двох киян – “ухилянтів”

admin3

Залишити коментар