16.5 C
Lviv
02.05.2024
Україна

Як вибрати матрац на двоспальне ліжко: конструкція, розмір, наповнювачі

Під час процесу облаштування спального місця сімейної пари зазвичай виникає питання як вибрати двоспальний матрац https://usleep.com.ua/matracy/dvospalni/ на ліжко для максимального комфорту обох людей. Перед здійсненням покупки необхідно ретельно обрати найкращу модель, враховуючи такі критерії як габарити ліжка, зріст, вага та інші фізичні особливості кожного, у тому числі – наявність алергії та захворювань хребту чи серцево-судинної системи.

Вибір конструкції двоспального матраца

У даному випадку варто пам’ятати, що велика різниця ваги сімейної пари впливатиме на вибір продукції. Для того, аби забезпечити спокійний та відновлюючий відпочинок, потрібно правильно визначити бажану конструкцію.

При великій ваговій різниці користувачів часто виникає ефект хвилі, коли один з них змінює положення. Це може відбуватись під час сну на дивані або матраці з конструкцією боннель.

Цю проблему можна вирішити завдяки використанню безпружинного виробу або з незалежним блоком елементів. У першому випадку, визначаючись із наповнювачем товару, слід звернути увагу на піну з ефектом пам’яті у якості м’якого шару. У той самий час, конструкція Pocket Spring, в якій елементи мають окремий чохол із тканини, дозволяє не задіювати весь пружинний блок, запобігаючи створенню нерівної поверхні й ефекту хвилі.

Наповнювачі двоспального матраца

Обираючи наповнювачі виробу, потрібно враховувати побажання кожного з майбутніх користувачів і пам’ятати про фізичні особливості, наприклад, наявність алергії. Краще за все звертати увагу на продукцію з гіпоалергенних компонентів.

Відомо, що рівень жорсткості матрацу обирається з огляду на наявність діагнозу. При захворюваннях судин або суглобів необхідно віддавати перевагу м’яким виробам. Продукція з низьким рівнем жорсткості також підійде для тих, хто частіше спить на боці, а також під час вагітності.

У разі, якщо хтось у парі потребує твердої поверхні для сну, а інша людина – м’якої, краще за все підійдуть моделі з різним рівнем жорсткості половин виробу.

Досить часто у якості наповнювача жорстких виробів використовують кокосову койру. Це натуральний екологічно чистий матеріал, який забезпечує гарну циркуляцію повітря та має тривалий строк експлуатації у разі латексної обробки.

Матраци середньої жорсткості можуть бути виготовлені з використанням латексу чи ортопедичної піни. Вироби, у складі яких є ці компоненти, відрізняються еластичністю та пружністю.

Інноваційна піна Orto Foam у якості верхнього шару створює максимально комфортну м’яку поверхню для сну.

За допомогою правильного поєднання цих та інших матеріалів виготовляється продукція необхідної жорсткості, завдяки чому існує велика різноманітність моделей для двоспального ліжка.

Великий вибір двоспальних матраців – у фірмовому інтернет-магазині https://usleep.com.ua/ фабрики Usleep

м. Дніпро, вул. Данила Галицького, 2а

+38 (096) 251-15-50, +38 (050) 051-08-06

Схожі повідомлення

У Жидачеві вшанували пам’ять Героя України, офіцера ЗСУ Тараса Матвіїва

admin3

Колектив МВС висловлює співчуття рідним та близьким загиблих

admin3

П’ятеро добровольців із Грузії загинули у боях під Бахмутом

admin3

Український інфопростір очистився від російської ботоферми обсягом 18000 акаунтів

admin1

Основні питання щодо ЗНО – 2022

admin3

Сьогодні маємо ще три врятовані життя завдяки блискучій роботі аеромедичної евакуації, – пресслужба Львівської ОДА

admin3

Залишити коментар