16.5 C
Lviv
02.05.2024
Україна

Кабель RG-8 – незамінна деталь телекомунікаційної системи

Якщо прийшов час вибрати дуже якісний надійний кабель для мобільної мережі, то RG-8 цілком можна вважати оптимальним варіантом. Хвильовий опір такого кабелю 50 Ом. Це саме та цифра, яка підходить ідеально для стільникового зв’язку.

Якщо опір 75 Ом, для цієї галузі він не підійде.

Кабель цього типу працює на частотах до 8,5 ГГц. Застосування його можливе всередині і зовні. В останньому випадку просто у цього кабелю йде посилений захист від факторів зовнішнього середовища і механічних пошкоджень. 

Як влаштований коаксіальний кабель RG-8?

В основі такого кабелю завжди центральний провідник, виготовлений з міді. Спінений поліетилен йде, як діелектрик. Як екран використовується міцна подвійна алюмінієва стрічка, а зовні кабель зроблений з ПВХ. 

Більш детально можна дізнатися, відкривши характеристики виробу. Компанія Селтек представляє повну інформацію про характеристики, які мають оплеткові кабелі

Якщо все ж питання залишаються, менеджери компанії, які відмінно розбираються в товарі, пройшли навчання, будуть раді вам допомогти. 

Ви залишитеся задоволені і сервісом, і асортиментом. Буде надано допомогу в побудові індивідуальних рішень для якісного сигналу мобільного зв’язку. 

Скористайтеся можливістю придбати кабель за доступною ціною, з доставкою по Україні та можливістю оплатити зручним способом свою покупку. 

Купіть на одному сайті все необхідне і насолоджуйтеся якісним мобільним сигналом для особистого і ділового спілкування де б ви не знаходилися. У найвіддаленіших куточках країни за умови використання міцного і якісного коаксіального кабелю можна домогтися відмінних результатів. 

Досить простий монтаж RG-8 робить його варіантом вибору для посилення сигналу стільникового зв’язку. У деяких випадках він підійде також для систем телерадіомовлення. Зверніть увагу, що такий тип кабелю підходить для зовнішнього застосування завдяки поєднанню міді з поліетиленом. 

Саме цей варіант кабелю успішно зарекомендував себе на світовому ринку. Вибирайте його в системах посилення мобільного зв’язку, оскільки він має низьке загасання. Крім хвильового опору, це ще одна ключова характеристика коаксіального кабелю.

Все ще сумніваєтеся? Звертайтеся до фахівців Селтек за вказаними контактами, і ваш вибір буде зроблений професіоналами! Отримайте безкоштовну консультацію щодо вибору залежно від характеристик мережі та умов її експлуатації. 

Схожі повідомлення

У воєнний час на Львівщині довіра до поліції зросла

admin3

Ситуація в Києві контрольована на 100%. Тривають локальні бої, наша армія тримає оборону, – Подоляк

admin3

У Львові несправність пральної машинки спричинила у помешканні пожежу

admin3

Голова Союзу Українок Америки Наталія Павленко зробила офіційну заяву щодо висловлювання Зоряни Боднар в інтерв’ю ТРК «Аверс»

admin3

Історія з фронту: бойова медикиня львівської 80-ї окремої ДШБ ДШВ ЗСУ Ольга рятує життя українських військових у Бахмуті

admin3

Сьогодні зранку у с. Малі Грибовичі біля Львова в палаючому будинку від задимлення загинули двоє діток- 6-річна дівчинка та 4-річний хлопчик. Бабуся, а згодом і пожежники, так не змогли врятувати малят

admin3

Залишити коментар