16.5 C
Lviv
02.05.2024
Україна

Зі Львівщини на передову в рамках акції “1000 автомобілів свободи” поїхали ще шість автівок. Загалом натепер на фронт відправлено 500 транспортних засобів

26 жовтня 2022 року.

В межах ініціативи начальника Львівської обласної військової адміністрації «1000 автомобілів свободи» на передову до наших захисників поїхали ще 6 позашляховиків.  

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

«Небайдужі жителі області продовжують долучатись до ініціативи. Чи не кожного дня з різних районів нашої області до захисників і захисниць вирушає транспорт, укомплектований продуктами, амуніцією та всім необхідним. Кожна автівка – це чиєсь врятоване життя, це люди, які доїхали туди, куди потрібно, це важливий вантаж, який доправили вчасно. Це внесок у перемогу над окупантом. Продовжуємо – до перемоги!», – розповів очільник області Максим Козицький.

Станом на зараз Львівщина уже передала на фронт понад 500 автомобілів. Таким чином ініціатива «1000 автомобілів свободи» досягла свого екватору.

Схожі повідомлення

14 травня правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві Богдана Петрова

admin3

СПА комплекс Срібні Терми

admin

НА РАКЕТНИЙ УДАР москалів ПО ДНІПРУ 14 01 2023

admin3

Працівники прикордонної та митної служб із двома спільниками організували схему незаконного переміщення осіб за кордон. Відкрито кримінальні провадження

admin3

4 ефективні способи чищення каналізації від компанії КРОТ СЕРВІС

admin

Спортивні добавки: підвищте ефективність тренувань та результати з розумінням

admin

Залишити коментар