16.5 C
Lviv
19.04.2024
Стрийщина

Двоє закарпатців поцупили з автомобіля «БМВ» у Стрию сумку із 600 тисячами грн

Поліцейські затримали зловмисників за підозрою у крадіжці 600 тисяч гривень з автомобіля у Стрию. Двом мешканцям Закарпатської області, причетним до скоєння злочину, загрожує покарання – до восьми років позбавлення волі.

Як повідомляє пресслужба ГУ НП України у Львівській області, 25 жовтня близько дев’ятої години ранку на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у місті Стрий з автомобіля «БМВ», який власник залишив на вулиці Галицькій, було викрадено сумку із значною сумою коштів.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб Стрийського районного управління поліції.

«Було встановлено, що зловмисник, розбивши вікно задніх дверей, проник в автомобіль, заволодів рюкзаком, після чого втік. В рамках програми «Безпечна Стрийщина» у райцентрі на вулицях встановлені камери відеоспостереження, тож поліцейські, вивчивши записи, встановили, що зловмисники пересувались мікроавтобусом «Фіат» – після скоєння крадіжки вони виїхали за межі райцентру та поїхали в сторону Закарпаття. Орієнтування на автомобіль ми передали усім територіальним підрозділам поліції, зокрема й сусідньої області і на блокпості між Львівщиною та Закарпаттям правоохоронці зупинили «Фіат», після чого на місце прибула наша слідчо-оперативна група», – розповів начальник Стрийського районного управління поліції підполковник поліції Андрій Коцур.

Особи зловмисників встановлені – ними виявились мешканці міста Мукачево віком 19 та 29 років. Старший раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок. Грошові кошти у сумі більше 600 тисяч гривень та інші речові докази у них вилучені.

Зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи. Також вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Схожі повідомлення

Новообраний голова Стрийського РУХУ Михайло Струк переконаний у відродженні РУХу та закликає долучатися до команди

admin2

Львівщина проводжатиме 5 Героїв в останню путь

admin2

У притулку «Домажир» поповнення: 6 ведмедів, з них – 4 малюки

admin3

8 березня горіла квартира в сусідньому Жидачеві. Отримавши повідомлення о 15.38 год. , вже

admin3

Пожежа в Миколаєві

admin2

Податки за туризм на Львівщині за перше півріччя 2022 побили рекорд

admin2

Залишити коментар