16.5 C
Lviv
20.04.2024
Україна

Кухні на замовлення: особливості та переваги

Сучасні кухні дають простір для вибору того варіанту, який найбільш підходить за матеріалами, комплектації, стилю.

Виготовлення кухні за індивідуальними розмірами – можливість вибрати комплектацію, фурнітуру та інші нюанси, виходячи з особливостей приміщення.

На що звертати увагу, замовляючи кухню?

Форма приміщення кухні: найпростіше працювати з правильними геометричними фігурами – квадрат, прямокутник, але на замовлення можна отримати рішення для невдалих по конфігурації кухонь.

Стиль: ви можете вибрати варіанти в стилях класика, мінімалізм, модерн, лофт і інших.

Комплектація: стандартні готові кухні мають певний набір одиниць меблів – не всі може бути вам потрібно, також – чогось може не вистачати. Індивідуальне замовлення вирішує дану проблему.

Бюджет: на https://mebli-room.com.ua/category/kuchni/ доступні рішення від бюджетних до преміальних.

У чому переваги меблів для кухні на замовлення?

Весь простір кухні буде використано максимально ефективно – це особливо актуально для тих, кому не пощастило з розмірами приміщення.

Широкий вибір: замовник може підібрати матеріали, кольору, текстури, фурнітуру та інші складові.

Економія: індивідуальне замовлення не означає, що кухня буде коштувати дуже дорого, заощадити можна на комплектації, матеріалах, фурнітурі.

Ергономічність: оскільки проект продуманий, виходячи з особливостей приміщення, кожен квадратний сантиметр приміщення буде працювати на 100%.

Які гарнітури пропонує ринок?

Найбільш просте і економічне рішення – готові кухні. Цей тип залучає доступність. Підходить для стандартних кухонь, які не мають будь-яких особливостей. Стандартний набір: секція під мийку, шафки (навісні і підлогові), іноді – пенал. Змінити розміри не можна.

Модульні системи: складаються з секцій-модулів, які можна встановлювати в потрібному порядку. Вибір великий, але такі меблі, як в першому випадку, випускається серійно.

Більшість сучасних замовників схиляються до переваг меблів на замовлення.

Замовляючи меблі за індивідуальними параметрами, варто бути готовим до того, що дуже швидко забрати готове не вийде. Залежно від складності замовлення, його будуть виконувати близько 2 тижнів, іноді – більше. Ще один момент пов’язаний з можливістю переїзду – у вас навряд чи вийде забрати свій ідеальний гарнітур з собою. Крім меблів, потрібно продумати стільницю і робочий фартух – пропонується безліч типів матеріалів.

Схожі повідомлення

Російські окупанти залишили Гостомель майже без бою, як сцикливі путінські шмари, – військовослужбовець ЗСУ

admin3

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

admin3

Потрійне зіткнення трьох автівок у Львові спричинив водій “Шкода Суперб” у стані наркотичного сп’яніння

admin3

5 найкращих матеріалів для обробки стін на кухні

admin

“Я попросив арбітра говорити зі мною українською- на що він відразу дав мені жовту картку” – тренер ФК “Львів” Віталій Шумський

admin1

Як відключитись від централізованого опалення?

admin2

Залишити коментар