16.5 C
Lviv
25.04.2024
Новороздільська ОТГ

Електрики відновлюють електропостачання Нового Роздолу

Споживачам Нового Роздолу відновлюють електропостачання. Енергетики НЕК «Укренерго», ПрАТ “Львівобленерго” та працівники філії «Новороздільські електромережі» роблять усе можливе, щоб мешканці міста якнайшвидше отримали електропостачання.

На 13.00 годину 12 жовтня електропостачання відновлено усім службам життєзабезпечення міста, а також електрику отримують 2366 побутових споживачі та 28 непобутових споживачі. Залишаються знеструмленими 7200 побутових споживачі та 312 непобутових споживачів.

Основну увагу енергетики приділяють відновленню електропостачання побутовим споживачам Нового Роздолу. Роботи з відновлення електропостачання тривають практично цілодобово і до кінця доби ще частина споживачів отримає електроенергію. Оскільки схема електропостачання працює у позаштатному режимі, подати електроенергію усім споживачам одразу неможливо.

Нагадаємо, що 10 жовтня рашисти ракетами поцілили в об’єкти енергетичної інфраструктури Львівщини. Наслідки обстрілу мешканці області відчувають досі.

Влада області закликає мешканців Львівщини до економного використання електроенергії у пікові години навантаження та просить не вмикати потужні електроприлади з 17 до 23 години.

Підтримуємо енергетичну безпеку країни разом!

Жодні ракети не зламають нашу віру в перемогу. Продовжуємо роботу. Зберігаємо спокій. Віримо в ЗСУ!

Схожі повідомлення

Новий Розділ: графік вимкнення електроенергії на 24 листопада

admin2

У Новороздільському політехнічному фаховому коледжі відбувся тематичний тиждень дисциплін автомобільного транспорту

admin3

Запрошуються молоді виконавці на Всеукраїнський конкурс молодих піаністів ім. Олега Рудницького

admin2

З 1 березня 470 мешканців Львівщини отримають проіндексовані пенсії

admin3

Календар українця – вересень

admin2

Безкоштовне харчування школярів. Коли….?

admin2

Залишити коментар