16.5 C
Lviv
24.04.2024
Україна

У день народження путіна багато українців мріяли, що гідним «подарунком» для негідника – вбивці буде підрив Кримського мосту. І так сталося. Респект причетним до фейерверку!

Я теж із числа тих співвітчизників, кому вчора, 7 жовтня, підкотила шалена  думка, аби на 70-річчя кремлівського збоченця – людиновбивці було підірвано Керченський міст, який сполучає територію Росії з анексованим у 2014 році українським Кримом. І не мало жодного значення у який спосіб це мало відбутися, головне – аби вразити лихий символ російської присутності на півострові. Мрія ж бо, як і віра, гори перевертає! А тут якийсь міст…

  Далі, після хвилевого приємного емоційного збудження, викликаного цією несподіваною мрією, буденні клопоти «налаштували» на інші приземлені думки «маленької людини».

…І ось 8 жовтня  вранці – топ – новина світового масштабу – ГОРИТЬ КРИМСЬКИЙ МІСТ! Спершу, о 7-й год. 6 хв.  про радісну подію дізнаюся з повідомлення улюбленого і, на мою думку, найбільш об’єктивного з 2014 року українського інтернет – видання «Цензор. НЕТ»: https://censor.net/ua/n3372279: «Hа залізничній гілці Кримського мосту потужна пожежа. Палає цистерна з паливом. Потужна пожежа сталася на залізничній гілці Кримського мосту. Людей не пускають, проїзд закрито», причому з «оберемком» відео – та фотоілюстрацій. Далі – у тому ж «Цензорі. НЕТ» та інших  медіа ресурсах все детальніше і детальніше розривалися (і розкриваються)  версії пожежі (підриву)  Кримського моста.

Але мені вже байдуже до них, бо я тріумфую, бо головне – моє побажання, аби на день народження пуйла вибухнув Кримський міст, – ЗБУЛОСЯ! А це те, що треба.

 Це суперадреналін для мільйонів моїх співгромадян та людей доброї волі усього світу! Суперадреналін,  який додає нам віри, що імперія – вбивця, яка тероризувала і застрахала людство, буде переможена українським військом – збірним Лицарем Світла цивілізованих держав планети Земля, які підсилюють його обладунки новітньою зброєю та іншими необхідними для Воїна – Велетня речами. Відтак Він переможе патологічного людиновбивцю.

Респект причетним до фейерверку на Кримському мосту! Усе тільки починається… Слава Україні!

Іван БАСАРАБ   

Схожі повідомлення

Полонені захисники Азовсталі: командир полку “Азов” зателефонував дружині

admin2

Щоденник 8-річного хлопчика з Маріуполя: “25 – у мене помер дідусь. 26 – у мене рана на спині, у сестри розсічена голова, у мами видрано м’ясо на руці і дірка в нозі”. ДОКУМЕНТ+ФОТО

admin3

Українські військові знищили близько 800 противників – заступник міністра оборони

admin3

Сольові елементи живлення: що це та для чого потрібні?

admin

Щоб вистояти у складні часи, треба рухатись. Особливо українському бізнесу, якому важливо бути конкурентноспроможним. Цим шляхом іде й “ДМЗ Карпати”

admin3

У Львові провели спецоперацію по затриманню ділків міжнародної злочинної групи

admin2

Залишити коментар