16.5 C
Lviv
24.04.2024
Україна

Переваги каркасних будинків

Комфортний мікроклімат у будинку

Каркасні будинки – це збереження тепла взимку та прохолоди влітку. Тепловий захист каркасного будинку перевищує аналогічні параметри будинків, збудованих іншими способами. Відмінності відчутні під час аналізу теплоізоляційних властивостей традиційних технологій домобудівництва з бруса та колоди. Так для будинку з бруса розміром 150х150 мм втрати тепла будуть у 4,6 рази більшими, ніж для каркасного будинку. 

Для будинку зі стінами з газобетонних блоків загальною товщиною 395 мм втрати більше в 1,67 рази. А для цегляного будинку з товщиною стіни 640 мм – у 4,04 рази.

У традиційних сучасних будинках кімнати мають щонайменше дві зовнішні стіни, тим самим теплоізоляційні властивості таких конструкцій особливо важливі. При грамотному влаштуванні теплового захисту в будинку збережеться нічна прохолода у спекотний день, а тепло не піде на вулицю в зимову студію.

Експлуатаційні витрати нижче

Витрати на опалення каркасного будинку за весь опалювальний період  менше, ніж для опалення будинку із бруса 150х150 мм. Порівняно з цегляним будинком та із газобетонних блоків витрати набагато менші Витрати інші види енергоресурсів (скраплений газ, пілетне паливо, електроенергія, дизель) зростають пропорційно їх вартості. 

Екологічність

Ще одна перевага будівництва каркасних будинків ґрунтується на застосуванні натуральних матеріалів. Якщо на екологію повітря, води та ґрунту ми впливаємо меншою мірою, то для житла перевагу віддаємо екологічно чистим будинкам. Конструкція каркасних будинків складається тільки з екологічно безпечних матеріалів, таких як деревина, цегла, мінеральний утеплювач, черепиця, якісний гіпсокартон.

Престижний вигляд

Найоригінальніші архітектурні та планувальні рішення дизайнера легко реалізуються в будинках за каркасною технологією. Внутрішній простір стін та міжповерхових перекриттів дозволяють приховати електричну розводку, труби водопостачання та опалення, каналізаційні стояки та інші канали.

Міцність

Облицювання фасаду з натуральної цегли каркасного будинку надійно захищає від стихії, що розгулялася, а також запобігає проникненню в будинок зловмисників.

Силовий

Каркас бригада монтує за 10-15 днів. Роботи технологічного періоду проводять протягом 4 місяців. Загальний термін будівництва складає 6-8 місяців. Роботи не прив’язані до теплої пори року і можуть розпочатись у будь-який час.

Схожі повідомлення

4 основні причини поїхати в Буковель найблищим часом

admin

У с. Бориничі поблизу Нового Роздолу та у м. Стебник загорілися дві автівки. Місцеві рятувальники ліквідували згорання

admin3

Як накопичити кошти на квартиру: поради

admin

5 тис. дол. США за підробку “ухилянтської” довідки клієнту були вже у кишені стебничанина, та ба! – зловмисника затримали поліцейські

admin3

Під час ліквідації нічної пожежі у с. Любеля біля Львова рятувальники виявили тіло мертвого власника будинку

admin3

Заморожені сотні мільярдів Росії мають піти на повоєнне відновлення української економіки, – Порошенко. ВIДЕО

admin3

Залишити коментар