16.5 C
Lviv
19.04.2024
Україна

Як живе під час війни одеський обласний воєнком Євген Борісов 

Шокуючі деталі – у публікації Зої КАЗАНЖІ, радниці з комунікацій в EKOMM COMMUNICATION CONSALTING, надруковані 28 квітня у розділі “Блоги” інтернет – видання “Цензор.НЕТ”.

На фото – одеський обласний воєнком Євген Борісов. А поруч – його новий будинок в Іспанії. Недавно купив. Ну, як купив – мама купила. У них у всіх, поки вони тяжко на державу струячать, мами і дружини заробляють і вкладаються в ліквідні активи.

Дружина воєнкома виїхала за кордон. В Іспанію. Зняла квартиру. Адресу, договір оренди, вартість комунальних платежів – все вже оприлюднено. Якихось 5 тисяч євро в місяць платить дружина воєнкома за тишу і спокій. Можуть собі дозволити. Бізнесмени ж. Притому, всі.

А сам пан воєнком, під час дії воєнного стану, з 22 грудня 2022 по 18 січня 2023 року, відпочивав за кордоном. Де? Так в Іспанії ж. 28 днів – скільки там того відпочинку?

Ще злі одеські язики кажуть, що цей пан приймав у власність нерухомості у місті Марбелья (провінція Малага, Королівство Іспанія), оформленого тижнем раніше, 15 грудня 2022 року, на його матір – пенсіонерку Борисову Надію Семенівну.

Будиночок не такий вже й шикарний. І не сказати, щоб дуже новий. Аж в 2017 році побудований. І площею всього-навсього у 857 квадратних метрів. Не у 2 ж тисячі! Та і хотіли за будинок 4 400 000€, а пани сторгувалися за 3 960 000€. Молодці які.

Адресу писати не буду. Щоб ви не заздрили статкам, заробленим тяжкою працею.

Але скажу, раптом вас цікавить. Так, мама – пенсіонерка у Борисова – бізнесвумен. До війни прибутки ТОВ Юг, де вона засновниця і беніфіціарка, становили 800 000 гривень. На трьох. Тому на таку хату спокійно можна було заробити. За 33 роки приблизно.

Ще злі язики кажуть, що операцію з нерухомістю супроводжувала росіянка Ірина Спірідонова, яка обслуговує всі операції російських клієнтів у згаданому регіоні.

Жодних натяків, ну що ви. Наш воєнком не може ж представляти жодного інтересу для спецслужб рф, наприклад.

А, ну іще по дрібницям.

Перша дрібниця. Дружина обласного воєнкома вже у 2023 році купила офіс з терасою у престижному кварталі Golden Mile за адресою: Av. Bulevar Príncipe Alfonso de Hohenlohe, 8, 29602 Marbella, Málaga, Spain.

Друга дрібниця. Вєнком ще авто завіз – Mercedes Benz G63 AMG 2022 року випуску. Гуманітарний вантаж, сказав. Для потреб армії. Ну ми і не сумніваємось, що у Бахмуті саме на таких підвозять снаряди.

Третя дрібниця. Військового комісара Одеської області, полковника Євгена Борисова 2 квітня 2022 рокунагородили орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня. Відомо, що цю нагороду він отримав, поки лежав в госпіталі. А опинився в медичному закладі ще до війни і не отримав жодної бойової травми. Також відомо, що за 50 днів з моменту вторгнення і до 2 квітня, він не брав участі у жодному завданні і не мав відношення до бойових дій.

Четверта дрібниця. Кажуть, що в Одесі найдорожчий “білий квиток”. А всі показові пакування чоловіків на вулиці мають на меті стимулювати чоловіче населення до вирішення питання з мобілізацією і по суті. Злі язики кажуть: чим більше будуть боятися, тим активніше платитимуть.

Висновок? Висновок один – молодець який. Скажіть? Далеко не кожний зможе. Унікум.

Що далі буде? Два варіанти -або дадуть ще один орден, або звільнять по-тихому і він поїде в Іспанію, супроводжувати маму-пенсіонерку, у якої там є житло. Бо в Одесі страшно і поважна пані не має ото нервуватися.

Зоя КАЗАНЖИ, радниця з комунікацій в EKOMM COMMUNICATION CONSALTING..Джерело: https://censor.net/ua/b3414954

Схожі повідомлення

Шахрайська оборудка на понад 16 млн грн: саме стільки збитків зазнав довірливий суб”єкт господарської діяльності. Триває досудове розслідування

admin3

Екснардеп Кива закликав Росію застосувати зброю масового ураження в Україні

admin3

Лінійка смартфонів Xiaomi Redmi 9: порівнюємо популярні бюджетники

admin

Про шляхетний дар відомим вченим Григорієм Степанцем спадщини Києво-Могилянській академії та Католицькому університету на розвиток науки і особисто Головнокомандувачу ЗСУ генералу Залужному, який шляхетно переадресував мільйон доларів на потреби української армії – у повідомленні Каті Соболевої на сторінці “Неймовірна Україна у Facebook:

admin3

Патрульний Петрик із зарплатою 14 тисяч відмовився від хабаря в 150 тисяч, який пропонував “слуга народу” Трухін

admin3

24-річний воїн загинув у зоні ООС

admin2

Залишити коментар