16.5 C
Lviv
20.04.2024
Новороздільська ОТГ

Карітас Новий Розділ опікується внутрішньо переміщеними особами. Розпочато проєкт гарячих обідів

Благодійний Фонд Карітас Новий Розділ не просто бачить гострі потреби найперше переселенців, людей потерпілих з ліній фронту та бойових дій на Сході та Півдні країни, а й оперативно та дієво реагує на них. Зокрема, команда соціальних працівників та волонтерів, яка згуртовано працює в проєкті #Emergency_appeal #Надзвичайне_реагування, активно формує запити від потребуючих Нового Роздолу і по можливості їх виконує.

Приміром, у вересні Карітас Новий Розділ, дякуючи партнерам МБФ “Альянс громадського здоров’я” (Альянс) підтримці Caritas Ukraine, Caritas international, видав зареєстрованим ВПО 280 пакетів з продуктами та гігієною першої необхідності. Така соціальна робота в Новому Роздолі стає постійною та базовою потребою.

Також завдяки проєкту #Emergency_appeal#Надзвичайне_реагування у вересні команда Карітас Новий Розділ в запустила проєкт “Гарячих обідів” для багатодітних сімей, людей похилого віку та потребуючих з внутрішньо переселених осіб.

Соціальні працівники запрошують щодня відвідати ресторан, щоб отримати смачну порцію гарячої їжі, поспілкуватися та побути разом.

Така підтримка справді є надзвичайно важливою для тих переселенців, у кого важкий соціальний статус.

Тож щира вдячність соціальним працівникам, тим, хто підтримує цю ініціативу та підтримує зв’язок з внутрішньо переселеними особами у Новому Роздолі – БФ Карітас Новий Розділ, його керівнику отцю Івану Рибко та його “команді”.

Схожі повідомлення

Новороздільська комісія з ТЕБ та НС: щоранку о 10.00 Гімн України і комендантська година

admin2

Де поділася зупинка, що навпроти «Приватбанку»?

admin3

У неділю, 5 листопада, у декоративному озері виявлено тіло потопельника

admin3

Команда АФ “Розділля” (2011 р.н. і молодші) – володар “Кубка Буковеля”!

admin3

У суботу поспішайте на тренування в Академію футболу

admin2

Ярина Яценко: «Понеділкові ракетні обстріли ввели громаду у реальне відчуття жахіть війни. Ситуація продемонструвала і наші сильні сторони, і наші слабкі сторони»

admin2

Залишити коментар