16.5 C
Lviv
23.04.2024
Україна

Подарунок одногрупниці на день народження

Студентські роки – яскравий, незабутній період у житті кожної людини. Щоб цей час залишився в пам’яті приємними спогадами, потрібно не тільки вчитися, а й добре відпочивати, відзначати свята, дарувати оригінальні подарунки своїм друзям та одногрупникам. День народження – головне свято всіх часів, у будь-якому віці воно проходить красиво, а особливо коли ти студент.

Співробітники служби доставки квітів у Житомирі «101 роза» підготували цілий гайд з вибору подарунка. Розташовуйтесь зручніше та читайте!

Вибрати подарунок дівчині-одногрупниці на день народження – справа дуже важка. Треба хоча б поверхнево знати, що подобається іменинниці, чим вона захоплюється та дорожить. Якщо вам зовсім невідомі її вподобання, поспілкуйтеся з вашими спільними друзями. Підказку також можна знайти на сторінках дівчини в соціальних мережах. А можна вибрати безпрограшний варіант і скористатися універсальними ідеями!

Недорогі подарунки «зі смаком»

До подарунків, які майже гарантовано сподобаються, можна віднести:

  • Рушник – затишний, практичний презент на день народження. Можна зробити його більш унікальним, якщо знайти рушник з іменем або знаком зодіаку дівчини.
  • Набір чайних або кавових чашок в подарунковому пакуванні. Нехай це буде не сервіз, а комплект на дві персони. Також підійде заварник, чайник, турка. В такому випадку можна додати ще й пачку чаю або запашної кави.
  • Ваза – приємний дівчачий подарунок. В день народження він буде особливо актуальний. Разом із вазою можна відразу піднести квіти!
  • Косметика декоративна – не кращий вибір, тут легко помилитися та подарувати непотрібні речі. Краще зверніть увагу на засоби догляду за волоссям або тілом: маски, бальзами, кондиціонери, батер, гелі для душу, шампунь тощо. Таких речей не буває занадто багато.

Корисні подарунки для студентки

Практичній дівчині – корисні презенти. Ви можете обрати щось із нашого списку:

  • Флешка – помічник №1 для кожної студентки. Зараз такий великий вибір USB- накопичувачів, що ви гарантовано знайдете щось миле та оригінальне.
  • Книга – тут фантазія майже не обмежена. Ви можете вибрати улюбленого письменника одногрупниці, щось потрібне для навчання або для власного розвитку.
  • Блокнот – річь, яка обов’язково сподобається іменинниці. Тільки нехай він буде солідний, якісний, в шкіряному або тканинному плетінні.
  • Набір зошитів – такий подарунок буде виглядати мило та серйозно. Гарантуємо, дівчина одразу ж знайде їм застосування.
  • Ліцензійна програма для ПК. Це дуже індивідуальний подарунок, треба бути на сто відсотків впевненим у потребах винуватиці урочистої події. Це може бути антивірус, навчальна програма або з графічного дизайну.

Подарунки для душі

Порадувати однокурсницю в день її народження можна колективно. Придбайте для дівчини-іменинниці путівку на базу відпочинку або в СПА-салон, запишіть всі разом пісню, подаруйте набір для творчості, квиток в кіно, на концерт або у театр.

А тепер запрошуємо вас до магазину квітів з доставкою в Житомирі https://101roza.com.ua/ – тут вас чекає великий вибір букетів, повітряних куль, м’яких іграшок та улюблених солодощів.

Схожі повідомлення

Бензопили — інструменти для виконання будівельних та робіт по господарству

admin

«Черга більша, ніж за айфоном». Поштова марка про російський корабель набирає популярності серед українців

admin3

Електротранспорт: зручність та практичність в місті

admin

Київський аферист намагався вбити на Львівщині осіб, які йому дали 50 тис. дол. США на придбання автівок

admin3

24 серпня – дві дати в одній

admin3

Українець у Польщі підірвав будинок молодят

admin2

Залишити коментар