16.5 C
Lviv
28.04.2024
Україна

Мішки поліпропіленові: переваги, різновиди, технологія виробництва

Мішки поліпропіленові дешевші і міцніші, ніж джутові, лляні, паперові та полімерні аналоги, а також перевершують їх за експлуатаційними характеристиками. Вони забезпечують надійний захист від пилу та вологи, стійкі до великих вагових та механічних навантажень, багаторазових вигинів, стисків, ударів та падінь, мають високу міцність на розрив, не схильні до гниття, мало важать, не бояться перепадів температури, зберігають свої якості в діапазоні від -70 до +100 °С.

Як пакувальна тара мішки широко застосовуються при зберіганні та транспортуванні цукру, борошна, солі, крупи, зерна, комбікорму, добрив, цементу, сухих будівельних сумішей та багатьох інших сипучих матеріалів.

Інтернет-магазин Профіпак пропонує купити поліпропіленові мішки оптом за доступною ціною. Для уточнення деталей, зв’яжіться з менеджером або залиште заявку на сайті (https://profipak.com.ua/g36681013-meshki-polipropilenovye).

Різновиди поліпропіленових мішків

В даний час виробляються мішки з поліпропіленової тканини:

  • відкритого типу із вкладишем із поліетиленової плівки або без нього;
  • з клапаном для пакування пилу та гігроскопічної продукції;
  • коробчастої форми з прямокутним дном;
  • ламіновані коробкоподібні.

Мішки поліпропіленові випускаються з тканини різної щільності місткістю від 5 до 70 кг і здатні задовольнити вимоги виробників багатьох видів продукції. Їхнє використання дозволяє мінімізувати витрати на упаковку. Підбираючи марку поліпропілену та параметри тканини можна регулювати повітро- та вологопроникність таких мішків.

Мішок поліпропіленовий білий виготовляється з первинного поліпропілену та підходить для пакування сипучих харчових продуктів. Мішок поліпропіленовий зелений виробляється з суміші первинного та вторинного поліпропілену і призначений для збору та зберігання побутових відходів та будівельного сміття.

Технологія виробництва

Для виготовлення цього виду мішків використовується гранульований поліпропілен. На першому етапі виробництва сировину змішують з добавками та барвниками, після чого вона надходить в екструдер, де розплавляється, гомогенізується та формується у вигляді плівки. Готова плівка охолоджується і подається до різального верстата, на виході якого отримують поліпропіленові смуги. Шляхом розігріву, розтягування та орієнтування їх перетворюють на нитки і намотують на бобіни.

На другому етапі виробництва використовується круглоткацький верстат, на якому з поліпропіленових ниток тчуть полотно у вигляді рукава. Якщо необхідно підвищити водонепроникність мішка, тканину пропускають через ламінатор, де її поверхню покривають шаром полімеру. Також на цьому етапі можливе нанесення малюнків, логотипів, текстової інформації.

Третій етап – безпосереднє виготовлення мішка. Тканину нарізають на заготовки потрібного розміру, після чого дно кілька разів прошивається міцною ниткою та формується горловина.

Схожі повідомлення

Віталій Гайдукевич: “ФБ не любить репостів, тому скопіюю весь текст. Його важливо читати спокійно, але навряд чи вийде. Принаймні спробуйте гнати геть злість. Автор Oleksandr Zinchenko і цей текст навряд прочитають ті, хто мав би… ті, хто винен.

admin3

3 основних правила як вибрати термобілизну

admin

Як вибрати якісні меблі для офісу: практичні поради

admin

Затримано причетного до вбивста студентки…

admin2

Як уникнути переохолодження в умовах війни – пам”ятка ДСНС України

admin3

Василь Кравчук з с. Тухолька Стрийського р-ну привезе Паралімпійське золото на Львівщину

admin3

Залишити коментар