16.5 C
Lviv
27.04.2024
Стрийщина

Крадій зі Стрийщини на мотоциклі покатався недовго: затримали у Розвадові

На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, який незаконно заволодів чужим мотоциклом

За скоєне 19-річному мешканцю Стрийського району загрожує до п’яти років позбавлення волі.

28 серпня до поліції надійшло повідомлення від мешканця Сокаля про те, що невідомий викрав його мотоцикл «Сузукі».

Як встановили слідчі Червоноградського районного відділу поліції, близько 14.00 невідомий чоловік під приводом купівлі незаконно заволодів транспортним засобом заявника та втік на ньому, нанісши потерпілому матеріальну шкоду на суму майже 2,5 тисячі доларів США

Орієнтування на транспортний засіб були надіслані у всі територіальні підрозділі поліції Львівщини. Близько 17.00 оперативники карного розшуку поліції Львівщини спільно із співробітниками Стрийського районного відділу поліції та патрульними поліцейськими виявили викрадений мотоцикл на заправці в одному з сіл Стрийського району.

Патрульні вирушили по гарячих слідах і затримали двох мешканців Львівщини віком 18 та 19 років, на автозаправній станції в населеному пункті Розвадів.

Також вони встановили місце знаходження мотоцикла. Транспортний засіб знайшли на автомийці неподалік. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Сокальського відділу поліції.

Також правоохоронці встановили особу зловмисника, причетного до незаконного заволодіння, 19-річного жителя Стрийського району. Його затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Слідчі Червоноградського районного відділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Досудове розслідування триває.

Схожі повідомлення

У селі на Стрийщині тесть зарізав кухонним ножем зятя – обидва були в нетверезому стані

admin3

Нові провалля у Розвадові і травмований священник

admin2

Новояворівськ: психічно хворий влаштував пожежу… Двоє дітей в лікарні…

admin2

Українець серйозно постраждав у ДТП в Польщі

admin2

У Стрийському районі поліцейські-вибухотехніки знешкодили збиту ворожу крилату ракету Х-101

admin3

За добу українська ППО знищила російський літак та чотири вертольоти

admin2

Залишити коментар