16.5 C
Lviv
20.04.2024
Новороздільська ОТГ

ФК “Новий Розділ” здобув вольову перемогу у виїзній грі з ФК “Троянда”(м. Ходорів) з рахунком 3:2!

Насамперед, з приємністю повідомлю містян, що фанів новороздільскої команди побільшало. І крайнім часом вони відвідували усі матчі ФК “Новий Розділ” – у на Кубок ЗСУ, і товариські, які відбувалися на нашому стадіоні. А минулої суботи навіть поїхали у місто Ходорів, аби підтримати новороздільський клуб у першій грі сезону.

Отже, знайомтеся: це Юрій Мінів, мій однокласник та давній товариш, та його син Богдан. Юрко, по закінченні навчання у Львівському політеху, був скерований як молодий спеціаліст у Запоріжжя, там же познайомився та одружився з чарівною дівчиною Софією, у них народилося двоє діток – донечка Анничка та син Богданчик, яких вони виростили та вивчили. Так би досі і жили в індустріальному мегаполісі, якби не повномасштабна війна, розв’язана 24 лютого росією. Тож ранньою весною, коли російці покривали Запоріжжя та інші міста області ракетно – бомбовими ударами та “артою”, сім’я мого друга з дітьми та внуками прибули у Новий Розділ – рідне місто Юрка.

А ще скажу головне, аби читач зрозумів, чому така преамбула до, власне, коментаря про матч: і змалку, і в дитячі, і в шкільні, і в студентські роки Юрко несамовито любив грати у футбол. Він був найкращим і на кварталі, і в школі. Впевнений, що якби батьки (мати, Віра Семенівна, – вчителька історії, батько, Богдан Іванович, інженер РДГХП “Сірка”) дозволили Юркові відвідувати футбольну секцію, то він і там був би одним з кращих. І, подорослішавши та пройшовши усі щаблі рості, грав в би у якійсь з команд майстрів. А так пішов стопами батька – став енергетиком і, додамо, успішно себе реалізував.

Тому й не дуже дивно, що Юрко із сином поїхали повболівати за новороздільський клуб. Та ще й стати свідком вольової перемоги. І першим сповістити вашого автора про вікторію. Дякую, Юрку, дякую гравцям за чудовий старт обласного чемпіонату!

А тепер про гру – у коментарі прессекретарки ФК “Новий Розділ” Марти ШМОТОЛОХИ.

Перша історична перемога новоствореного ФК «Новий Розділ»!

В суботу, 27 серпня, відбулась перша гра чемпіонату Львівської області з футболу серед дорослих команд другої, третьої ліг сезону 2022. ФК «Новий Розділ» виступає у групі 7 разом із ФК “Кохавинка” ( смт. Гнідичів), СКК “Острів” (с. Чорний Острів) та  ФК “Троянда” (м. Ходорів).

 З приємністю інформуємо загал, що ФК “Новий Розділ” на виїзді переміг ФК «Троянда» (Ходорів) з рахунком 3:2. Причому – вольову. Адже в ході гри наша команда поступалася супернику спочатку з рахунком 0:1, згодом – 1:2, але щоразу наші гравці проявляли вольові якості, винахідливість, сконцен Додам, що незважаючи на проблеми зі складом команди (багато гравців травмованих), ми показали характер – і наприкінці зустрічі наші хлопці зуміли вирвати таку потрібну нам перемогу. Дякуємо хлопцям за самовіддачу на полі і надіємось на продовження перемог!

Голи забивали : Руслан Олексюк та Олександр Горбей (двічі). ФК «Новий Розділ» виступав у такому складі: Мельник Андрій, Даньків Андрій, Стельмах Степан, Стеценко Максим, Шмотолоха Денис (Вовк Назар, 80), Куриляк Юрій, Горбей Олександр, Труш Андрій, Стеценко Юрій, Гарапцьо Андрій (Карайван Вадим, 85), Олексюк Руслан

Арбітр: Тарас Путас. Асистенти арбітра: Ігор Дорош, Андрій Боднарчук.

Спостерігач арбітражу: Андрій Лютий.

Слава Україні! Дякуємо нашим захисникам!

Марта ШМОТОЛОХА, прес секретарка ФК «Новий Розділ»

Схожі повідомлення

Новороздільська громада пошановувала матерів

admin2

Про тимчасове періодичне вимкнення електопостачання 21 жовтня 2023 року: інформує ТОВ “Нафтогаз Тепло”

admin3

Володимир СТЕЦЬКО. Післяслово. Новий Розділ провів Героя в останню путь

admin2

Правова і гуманітарна допомога ВПО Новороздільської громади від БФ “Право на Захист”

admin2

Недільна служба Божа з хором “Благовість”

admin2

Світлої пам’яті воїн – новорозділець Руслан ВАЛЬСЬКИЙ посмертно нагороджений орденом “За мужність” ІІІ ступеня

admin3

Залишити коментар