16.5 C
Lviv
19.04.2024
Новороздільська ОТГ

Напередодні Дня Незалежності новороздільчанки та переселенки сплели 150-ту маскувальну «сітку – захисницю»!

Гарний подарунок і для себе, і для бійців Збройних Сил України підготував колектив  самоствореної добровільної організації «Ми разом!», до якої увійшли небайдужі новороздільчанки та внутрішньо переміщені жінки зі Сходу та Півдня України. Зокрема, 16 серпня, напередодні Дня Незалежності України сплетена ювілейна 150—та маскувальна «сітка – захисниця».

 З нагоди цієї приємної події членкиня цього чарівного, працьовитого і талановитого колективу Людмила Грица- Марлян ( до речі, як і ваш автор, мешканка 9-го кварталу славного Нового Роздолу), привітала у соцмережах своїх колег з майстерні вітальним дописом: «Сьогодні, 16 серпня,  у нашої “артілі” невеличке свято.

Наша, на сьогоднішній день 150-та  сплетена маскувальна «сітка – захисниця»,  допоможе прискорити перемогу нашим захисникам у боротьбі із московською навалою.

Вітання всім колегам, хто причетний до важкої і копіткої праці на благо перемоги! “Ми разом” – віват!».

Нагадаємо читачам, що своєрідну майстерню волонтерки спільноти «Ми разом!» облаштували у спортзалі початкової школи НВК ім. Володимира Труша.

Підготував Іван БАСАРАБ

Схожі повідомлення

З Днем Матері, наші милі, добрі, надзвичайні, найрідніші матусі!

admin3

Як так: 26. 11. 2020р. «тепловики» самовільно зняли лічильник з будинку, а новий мешканці мають купувати за власні кошти. Хто розсудить?

admin3

Отець Василь РЕПІНЬОВСЬКИЙ – любов, молитва, благодать… Долучайтеся до памятних слів отця!

admin2

“Жовтий” карантин – в Україні, на Львівщині, у Новороздільській ОТГ

admin2

ART – STONE – власне виробництво у Новому Роздолі!

admin3

Новий Розділ. СШ №1 – Новороздільський ліцей ім. В.Труша

admin2

Залишити коментар