16.5 C
Lviv
02.05.2024
Новороздільська ОТГ

День Молоді у Новому Роздолі – у професійному ліцеї

В суботу, 13 серпня, у Новороздільському професійному ліцеї відзначатиметься Міжнародний день молоді. 12 серпня весь світ і Україна відзначають Міжнародний день молоді.
За сприяння International Medical Corps (Міжнародний медичний корпус – всесвітня гуманітарна організація) спільно з Новороздільським професійним ліцеєм та МБК «Молодість» відбудуться заходи з нагоди Міжнародного дня молоді.

Заходи відбуватимуться на території та в приміщеннях профліцею.
Програма дня насичена і різноманітна: тут вам запропонують і казкотерапію і арт-терапію, у ході яких ви творитимете свою сюжети і усно, і у малюнках аквареллю, проведуть майстер-класи з виготовлення ляльок-мотанок, виробів з ниток та мозаїки – розфарбовування полотна фарбами. Також фахівці Міжнародного медичного корпусу проводитимуть активні психосоціальні ігри та руханки для подолання стресових факторів, які нададуть змогу впоратися з тривожністю, наповнитись ресурсом, а також провести цікаво час з однодумцями!
Завітайте в суботу, 13 серпня, з 11:00 до 16:00 до Новороздільського професійного ліцею (вул. В. Чорновола,11)!

Схожі повідомлення

Юні піаністки Евеліна УБОГА та Софія МУРИН – переможниці Міжнародного конкурсу мистецтв “Європейська осінь”!

admin3

Стрийські рятувальники проводять практичні навчання. І в Новороздільському дитячому садочку…

admin2

Дякую всім, завдяки чиїй праці відбувся “Сімейний фестиваль”

admin3

Комунальники встановили ящики для піскосуміші

admin2

Про емоційно насичений день з життя колективу Управління соцзахисту населення спільно з дітьми з сімей ВПО, СЖО та фахівцями https://www.facebook.com/groups/sos.cv.ua.lviv/ і волонтерами Міжнародного медкорпусу

admin3

День пам’яті та примирення – покладання квітів до пам’ятника

admin2

Залишити коментар