16.5 C
Lviv
25.04.2024
Україна

Go_A “продовжує шуміти” у Spotify

Пісня «Шум» гурту Go_A стала найпопулярнішою у Spotify (це  перший стримінговий сервіс, який надає можливість слухати музику онлайн, не завантажуючи її на пристрій).

Пісня українського гурту Go_A «Шум» після Євробачення очолила рейтинг найпопулярніших треків на сервісі Spotify. Переможці пісенного конкурсу, італійський гурт Maneskin, посідає 4 місце в рейтингу.

Про свій успіх учасники гурту поділилися на сторінці в Instagram, написавши, що «продовжують шуміти». Рейтинг, у який потрапили українці, оновлюється кожної доби.

Також «Шум» опинився на 85 місці у глобальному рейтингу Spotify.

Крім того, за даними сайту KWORB, який відстежує музичні чарти, українська пісня посіла четверте місце у європейському рейтингу iTunes, а також 10 — у світовому рейтингу.

Також пісня Go_A потрапила у рейтинги Apple Music у різних країнах. Наприклад, в Литві «Шум» на 4-му місці, в Естонії на 6-му місці, у Нідерландах на 7-му місці, на Мальті на 8-му місці, в Азербайджані на 9-му місці, на 10-му у Фінляндії. У Німеччині, Чехії, Данії, Латвії, Білорусі та інших країнах-учасницях «Євробачення» пісня українського гурту теж потрапила у рейтинг, але не на перші місця.

Цікаво, що в українському рейтингу Apple Music «Шум» на 6-му місці.

Нагадаємо, що італійський гурт Maneskin став переможцем пісенного конкурсу «Євробачення-2021», який цього року відбувся в Роттердамі у Нідерландах. Він набрав загалом 524 бали (206 від журі й 318 від глядачів).

На другому місці з 499 балами Франція. На третьому з 432 балами — Швейцарія. На четвертому з 378 балами — Ісландія.

Україна, яку представляв гурт Go_A, загалом отримала 364 бали та посіла п’яте місце (97 балів від національного журі та 267 балів від глядачів). Якби результати конкурсу визначалися лише за голосуванням глядачів, то Go_A мав би друге місце.

Схожі повідомлення

Переваги та необхідність використання кабельних наконечників

admin

Самозбірні коробки: Вигоди та обмеження використання цієї упаковки

admin

Що таке спліт-система і в чому відмінність від кондиціонера

admin

“Пункти незламності”: свій до свого по своє…

admin3

У Золочівському районі протиповітряна оборона збила 3 ракети: Максим Козицький про добу в області

admin3

Львівщина: Українська – мова вільних

admin2

Залишити коментар