16.5 C
Lviv
02.05.2024
Україна

Гетманцев – ворог України!

23 липня 2022 року.

У Євангелії від Луки сказано: “Нічого бо нема захованого, що б не стало явним, ані нічого тайного, що б не стало знаним і на яв не вийшло”.Біблійна істина пригадалась у зв’язку з викриттям колишнього заступника секретаря РНБО у часи Президенства Януковича як кадрового фсб-ешника, котрий виконував спеціальні завдання в рамках вторгнення військ рф в Україну. У зв’язку з цим лідер Радикальної партії України Олег Ляшко у публікації в розділі “Блоги ” Інтернет – видання “Цензор. НЕТ.” : https://censor.net/ua/b3356008 висуває цікаву версію стосовно особи багаторічного помічника В. Сівковича, чинного народного депутата України Данила Гетманцева

Правоохоронці розслідують (нарешті!) державну зраду колишнього заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича і ексначальника управління СБУ в Криму Олега Кулініча.

Я наполегливо рекомендую нашим спецслужбам проаналізувати діяльність депутата Гетманцева, голови податкового комітету, який 10 років був помічником Сівковича. 

Все, що Гетьманцев робив і навіть зараз, під час війни, продовжує робити з податками і бізнесом в Україні – це все виключно антидержавна політика. Згадайте лише його gps-навігатори на всі нафтобази, які допомогли окупантам їх знищити. А знищення ФОПів для дестабілізації в Україні?!

У мене немає сумніву, що депутатство Гетманцева – це теж була ціла спецоперація російського фсб і він продовжує бути на зв‘язку та виконувати завдання свого господаря Сівковича і розглядається як член маріонеткового уряду у випадку захоплення кремлем Укр


Олег Ляшко,
лідер Радикальної партії 

Схожі повідомлення

Найкращі екскурсії в Римі: Відкрийте чарівність вічного міста

admin

Як часто потрібно відвідувати стоматолога: особливості візиту та що все-таки очікувати пацієнту?

admin

Портативні зарядні пристрої (повербанки): незамінний помічник у сучасному світі

admin

Автентичні приналежності для ресторанів і готелів

admin

Смертельне зіткнення автомобіля з потягом – Львівщина

admin2

Коли ваш близький іде на війну: що потрібно пам’ятати

admin3

Залишити коментар