16.5 C
Lviv
20.04.2024
Стрийщина

Майже 40 нетверезих водії за вихідні

Егей, в Україні війна! Невже забули? Невже на сході у жорстокій війні мають віддати життя наші найкращі, наші Герої, щоб їх земляки нахабно порушували правила руху, і правила співжиття, та ще й стають загрозою для життя оточуючим.

Впродовж 18-19 червня патрульні поліції Львівської області склали 39 протоколів на осіб, які керували транспортними засобами у стані сп’яніння

Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

За попередні вихідні на території Львівщини патрульні затримали 39 осіб, які крували автомобілем у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Зокрема, 15 протоколів склали в ніч з 19 на 20 червня.

Нагадаємо, за перше порушення передбачено 17 тисяч гривень штрафу з позбавленням права керування на 1 рік. Водій, якого притягують до відповідальності вдруге сплатить штраф 34 тисячі гривень і не зможе керувати автомобілем впродовж 3 років. Черговий рецидив обійдеться у 51 тисячу гривень з позбавленням права керування на 10 років та конфіскацією транспортного засобу.

Схожі повідомлення

Ігор Ліскі – український інвестор і візіонер з Луганська, який у 2014 році втратив майже весь бізнес на окупованому Донбасі та відбудував 7 заводів з нуля (Ігор Ліскі).

admin3

Поблизу с. Любинці на Стрийщині поліцейські затримали нетверезого водія, який вчинив ДТП

admin3

Безпечними для купання визначили 13 водойм Львівщини

admin3

У с. Дуліби на Стрийщині зіткнулися три автомобілі – два водії отримали тілесні ушкодження і госпіталізовані

admin3

Фестивалю Небу ХАЙ бути !!!!

admin2

У Журавно буде створено сучасний психоневрологічний інтернат

admin2

Залишити коментар