16.5 C
Lviv
11.05.2024
Україна

Львів‘янка Анастасія Німець, чернігівчанка Олена Костевич та рівнянка Оксана Ковальчук здобули «золото» на етапі Кубка світу з кульової стрільби!

Львів‘янка Анастасія Німець здобула «золото» на етапі Кубка світу з кульової стрільби

Команда українських майстринь кульової стрільби у складі Анастасії Німець з Львівщини, Олени Костевич з Чернігівщини та Оксани Ковальчук з Рівненщини здобули золото Кубка світу.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби Львівської ОДА (ЛОВА) з посиланням на інформацію Управління молоді т спорту.

Змагання відбулись зі стрільби з малокаліберного пістолета на дистанції 25 метрів. У фіналі українки обійшли представницю Таїланду.  

Анастасії Німець 28 років. Вона спортсменка Львівської школи вищої спортивної майстерності та представниця ФСТ «Динамо». 

Українська збірна з кульової стрільби виборола вже п’яту медаль на змаганнях у Баку. До трьох з них причетні спортсмени Львівщини. Раніше Анастасія Німець виборола бронзу етапу Кубка світу з кульової стрільби. Учора львів‘янин Олександр Галкін з партнерами по команді виборов бронзу у стрільбі з малокаліберної гвинтівки на 50 метрів з трьох положень. 

Наразі Україна займає другу позицію у загальнокомандному заліку. Загалом у цьому етапі Кубку світу зі стрільби кульової та стендової беруть участь 703 спортсмени з 65 країн. Змагання завершаться 6 червня. 

В управлінні молоді та спорту Львівської ОВА зазначають, що кульова стрільба є одним з пріоритетних видів спорту на Львівщині. Її розвитком займаються дві основні спортивні бази області. На Олімпійських іграх у Токіо львів‘янин Павло Коростильов був за крок до медалі, а Олександр Петрів у 2008 році став олімпійським чемпіоном в Пекіні.

Схожі повідомлення

Представники бурятів, ерзя і татар просять Байдена допомогти їхнім народам вийти зі складу РФ

admin3

Переможниця Нацвідбору на Євробачення Аліна ПАШ про підроблену довідку щодо її поїздки в окупований Крим: “Хочу вибачитися перед українцями”. І додала, що документ підробив її директор, з яким розриває стосунки

admin3

Ціни на переклад документів

admin

Львівська поліція затримала наркодилера із Запоріжжя з”товаром” на 1 млн грн

admin3

Бутусов увійшов до десятки лідерів довіри серед політиків, чиновників, громадських діячів і журналістів, – опитування

admin3

Організація вивезення будівельного сміття

admin

Залишити коментар