16.5 C
Lviv
04.05.2024
Україна

У Львові поліція затримала44-річного “кишенькового” злодія з Нового Роздолу

Як повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції України у Львівській області, «кишенькового» злодія затримано у маршрутному таксі.

Зловмисника, 44-річного жителя Нового Роздолу, викрили оперативники управління карного розшуку поліції Львівщини під час відпрацювання території обслуговування.

Як встановили правоохоронці, 2 лютого близько десятої години ранку під час проїзду в маршрутному таксі на вулиці Личаківській він викрав у 18-річного пасажира мобільний телефон з кишені куртки.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, речовий доказ у нього вилучено.

Слідчі Львівського районного управління поліції №1 повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Правоохоронці нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Схожі повідомлення

50 тисяч пачок цигарок на добу виробляли у підпільному цеху. Вже не будуть – львівські поліцейські ліквідували діяльність незаконного виробництва

admin3

Допоможе впевненіше почуватись на бездоріжжі: учень профтеху на Львівщині розробив машину для ЗСУ

admin3

SMM: просування у соціальних мережах

admin

Іван Павлович

admin3

У Жидачеві вшанували пам’ять Героя України, офіцера ЗСУ Тараса Матвіїва

admin3

Молодий бандит діяв зухвало- ввечері він зненацька накинувся на вулиці на 46-річну львів’янку, а побивши, забрав в жертви сумку з грошима та документами і втік. Ненадовго…

admin3

Залишити коментар