16.5 C
Lviv
02.05.2024
Україна

Україна здобула перші медалі на Invictus Games у Гаазі: взяли золото у штовханні ядра, срібло й бронзу у стрибках в довжину. ФОТОрепортаж

17 квітня 2022 року.

Родіон Сітдіков в перший день “Ігор нескорених” у Нідерландах виборов золоту медаль у штовханні ядра, а Артем Лукашук та Іван Герецун взяли срібло та бронзу у стрибках в довжину.

Як інформує Цензор.НЕТ.https://censor.net/ua/p3334742, про це повідомила у фейсбуці українська команда Invictus Games

“Родіон Сітдіков виборов золото у штовханні ядра з результатом 9,46 м!” – йдеться у повідомленні.

З перемогою Сітдікова привітав президент України Володимир Зеленський. “Пишаємося безмежно! Українці – справді нескорені!” – написав він у фейсбуці.

Срібло і бронзу в перший змагальний день Україні принесли Артем Лукашук і Іван Герецун у стрибках в довжину. Результат Артема – 5,20, Івана – 5,10 м.

Invictus Games (Ігри нескорених) – це міжнародні мультидисциплінарні змагання для колишніх і нинішніх військових, які отримали поранення чи захворювання під час виконання бойових завдань.

Ігри започаткував британський принц, герцог Сассекський Гаррі у 2014 році. Їхня мета – підтримка військовослужбовців та ветеранів на шляху до соціальної інтеграції. 

Схожі повідомлення

Людина як прапор: цікаві факти з життя лідера ОУН Степана Бандери

admin3

Смертоносні гриби. Двоє діток померли, ще двох дітей і їх вагітну матір рятують медики

admin1

Покупка залізничних квитків онлайн

admin

22-річний шахрай з Тернопільщини видурював у Львові у довірливих людей кошти за начебто сприяння у працевлаштуванні у Республіці Чехія

admin3

Інформація щодо реєстрації ввезеного з-за кордону авто на період дії воєнного стану

admin3

«Фрут Банк» перероблятиме продукцію фермерів з Львівщини

admin3

Залишити коментар