16.5 C
Lviv
25.04.2024
Україна

Головні критерії вибору норкової шуби. Розкіш і статус в одному флаконі

Норкові шуби багато десятиліть займають топові місця на вершині моди. Легендарний атрибут вміщує в себе уявлення про багатство і вишуканий смак власниці. Тому покупка бажаної шубки швидше особливий день в житті, ніж черговий похід в магазин. Разом з Будинком шкіри і хутра PORTO, який займається продажем хутряних виробів з 1993 року, ви обов’язково зробите свій вибір безпечним і благополучним. На сайті porto-fur.com для вас зібрані більше 5000 моделей з натурального хутра і шкіри, а для шанувальників класичних покупок завжди під рукою оффлайн-магазини в м Дніпро.

Вибір якісного хутра – головний пріоритет


На якість хутра в норковій шубі https://porto-fur.com/mink-women слід звернути пильну увагу. Сучасний виробник навчився майстерно підробляти практично будь-який хутро. І недосвідчена покупниця запросто може «потрапити в лапи» недобросовісному продавцеві. Тим більше, що за останній час з’явилося багато моделей з Азії, зокрема з Китаю, де підробки вважаються просто нормою.

Все ж при виборі норкової шуби існує ряд ознак, які вкажуть на якість або фальсифікат:

Подпушь в глибині хутра завжди повинна бути щільною і густий. Це ознака того, що використовувалося якісну сировину.

Хутро норки рідко буває тьмяним. Як правило, колір покриву рівномірний і збалансований в відтінках.

Краще купувати нефарбований хутро. Для перевірки можна подивитися міздрю, вона повинна бути світлого кольору.

Зверніть увагу на збірку і пошиття хутряного виробу. Якісні вироби шиють з хутра акуратною вичинки. Хутро не повинен бути колючим або занадто м’яким. У більшості випадків у авторитетних виробників підкладка НЕ ​​пришита до подолу.

Хутряні дизайнери часто застосовують фарбування хутра. Особливо у виробах, які шиють не з цільних шкурок, а зі шматочків і залишків матеріалу. У таких шубах вагома частина вартості припадає на роботу майстра. Яким би не був бренд, все ж не завадить перевірити якість забарвлення. Якщо є можливість, проведіть білим шматочком матеріалу по покрову, якісний барвник не залишить і сліду.

Також важливо вибирати норкову шубу з рівним і однорідним хутряним покривом. Уникайте виробів з вицвілими квітами, залисинами і нерівномірним забарвленням. Хутряний волосся повинен мати рівний, блискучий і природний колір. Тоді ваш вибір буде вдалим, а шуба прослужить не один десяток років.

Схожі повідомлення

Канцтовари куплені: що ще знадобиться дитині в школу

admin

Найкорисніші боти Telegram для українських користувачів

admin

Готовність Львівщини до опалювального сезону становить 93% – Максим Козицький

admin3

Станом на ранок аварійні відключення електроенергії на Львівщині не застосовувалися

admin3

МВС розсекретило держархів щодо масових депортацій  жителів заходу України

admin2

Загинули мільйони! Як так сталось, що в «мармурі» їх треба добивать?!

admin3

Залишити коментар