16.5 C
Lviv
01.05.2024
Україна

Буквально перед пологами вагітну жінку, яка потребувала термінової спецмеддопомоги, поліцейський гелікоптер доставив із Золочева до Львова.

Без сумніву, цей екстремальний випадок породілля із Золочівщини запам”ятає на все життя, адже все відбувалося стрімко і нагадувало сюжет захоплюючого фільму . Власне, ця історія закарбується у пам”яті усім , хто брав у ній участь.

Як повідомляє пресслужба ГУ НП України у Львівській області, сьогодні, 22 лютого, гвинтокрил МВС Airbus Helicopters Н-145 доправив пацієнтку з центральної районної лікарні міста Золочів до Львівської обласної клінічної лікарні.

Здоров’я майбутньої мами та дитини, яка має от-от народитися, опинилося під загрозою. Тому було вирішено терміново доправити вагітну повітрям до обласного медзакладу.

Рятувальну місію здійснили фахівці Центру авіаційного забезпечення Національної поліції України та Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у рамках спільного проєкту Міністерства внутрішніх справ та Міністерства охорони здоров’я України.

Бажаємо майбутній мамі легких пологів, а також здоров’я – їй та дитині!

Схожі повідомлення

На Дорозі Єдності – автобусні зупинки з барвистою “петриківкою”

admin2

“Я працювала у школі 5 років – на більше мене не вистачило. Написала заяву на звільнення, адже більше не могла терnіти такого віgношення”

admin3

Львівська область: за минулу добу вогнеборці ліквідували 16 пожеж сухостою

admin3

8 львів’ян – у сотні найбагатших українців. З яких 5 – із SoftServe

admin2

Модульні будинки, або як відзначити новосілля вже завтра

admin

6 зловмисників через інтернет-крамницю збували у Львівській області наркотики і кожен щомісяця збагачувався на 200 тис. грн. Банду викрито, підозрювані під вартою, триває досудове розслідування

admin3

Залишити коментар