16.5 C
Lviv
20.04.2024
Стрийщина

На Дрогобиччині патрульного затримали на хабарі за вивіз лісопродукції

#СБУ викрила на хабарництві капітана патрульної поліції: обкладав даниною перевізників лісопродукції

Служба безпеки України викрила 32-річного інспектора патрульної поліції одного із відділень Дрогобицького Відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Встановлено, що зловмисник організував механізм систематичного вимагання і отримання хабарів із перевізників лісопродукції. У 10 тис. грн оцінив він безперешкодне транспортування лісу через територію, на якій він здійснював контроль.

Правоохоронці затримали капітана поліції, згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України, після передачі йому чергової частини неправомірної вигоди від громадянина України.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.Тривають слідчі дії для встановлення і притягнення до відповідальності усіх, причетних до протиправної схеми, осіб.

Заходи із викриття протиправної діяльності проводило Управління СБУ у Львівській області спільно з Львівським Управлінням ДВБ Національної поліції України, слідчими Територіального Управління ДБР, розташованого у м. Львові за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Схожі повідомлення

Пожежа житлового будинку в Грусятичах

admin2

Обласна прокуратура відстояла в суді повернення самовільно захопленої землі у с. Красів

admin3

ДМЗ “Карпати” отримав сертифікат на універсальні криті вагони

admin2

СМС-ки на телефон – у вересні-жовтні проходитиме тестування системи інформування населення

admin2

Внаслідок зіткнення трьох автівок у с. Козьова на Стрийщині травмовано шість людей

admin3

Втрата карпатівської родини: на війні загинули фанати футбольного клубу “Карпати”

admin2

Залишити коментар